Diari Més

Natxo els tindrà a tots disponibles per afrontar la final de dissabte

L’única baixa serà la del porter Aitor Embela, el qual està lesionat fins la pròxima temporada; tornen Vitor i Colorado després de complir sanció

Natxo els tindrà a tots disponibles per afrontar la final de dissabte

Natxo els tindrà a tots disponibles per afrontar la final de dissabteXAVI GUIX/CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha excuses per a aquest dissabte. Natxo González, entrenador del CF Reus, tindrà a tots els futbolistes disponibles de cara a la cita vital que hauran d’afrontar els seus, davant de l’Olímpic de Xàtiva.De fet, no seran absolutament tots, ja que Aitor Embela segueix lesionat, però el porter no ha estat un futbolista utilitzat per Natxo González, ja que Edgar Badia ha estat el titular indiscutible sota pals. La resta, tots disponibles per mesurar-se contra els valencians, a partir de les sis de la tarda.

Eren dos els jugadors que no van poder entrar a la convocatòria, la passada setmana, per sanció. Vitor Silva i Álex Colorado, dos punters en els esquemes de Natxo González, tornaran a estar disponibles de cara a dissabte i, molt possiblement, formaran part de l’onze titular.Aquestes dues baixes van motivar que l’entrenador roig-i-negre variés el sistema, i apostés per tres centrecampistes, com van ser Aritz López Garai, Ramon Folch i Rafa García. Davant de l’Olímpic, es preveu que el tècnic torni a jugar amb Colorado per davant de Folch i López Garai. L’entrada de Vitor també motivaria que, entre Carbia i Samu, un tornaria a la banqueta, probablement aquest segon.

Per altra banda, cal recordar que el club ha posat en marxa la campanya #tothomalestadi, gràcies a la qual vol omplir al màxim l’Estadi Municipal. Cada soci podrà retirar dues entrades, de forma gratuïta, per a la mateixa zona del camp d’on tingui l’abonament i, a banda, es rebaixen els preus pel públic en general. Les entrades a Gol i Lateral tenen un preu de 5 euros, les de Tribuna Baixa 10 euros i les de Tribuna Alta 15 euros.

tracking