Diari Més

Diego Gallardo: Jugador del Club Bàsquet Tarragona

«L'eliminació fa mal perquè Tarragona havia posat molta il·lusió en aquest partit»

L’andalús no pensa encara en el seu futur immediat, tot i que assegura haver estat a gust al Serrallo

«L'eliminació fa mal perquè Tarragona havia posat molta il·lusió en aquest partit»

«L'eliminació fa mal perquè Tarragona havia posat molta il·lusió en aquest partit»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diego Gallardo ha estat un dels jugadors punters del Club Bàsquet Tarragona aquesta temporada. Ara, li tocarà tornar al Club Baloncesto Sevilla, club al qual pertany, tot i que ell no seria contrari a jugar una temporada més al conjunt tarragoní en qualitat de cedit.

—Han passat ja algunes hores després de l’eliminació del play-off d’ascens a LEB Or. S’han fet llargues?

—Sí. Fa mal perdre com ho vam fer, d’un punt i a casa. Vèiem que podíem forçar el cinquè partit, i sobretot fa mal perquè Tarragona havia posat molta il·lusió en aquest partit, i en aquesta sèrie. Amb el pas de les hores, però, comences a pensar que la temporada és bona i, sobretot, que el Serrallo ha recuperat l’alegria. Tant de bo que això no es perdi.

—Sé que va estar molt fotut a nivell personal perquè va fallar un llançament decisiu.

—Sí. No va tocar ni l’anella. D’altres vegades, sí que ha entrat, i aquesta vegada va tocar perdre, però de tot s’aprèn.

—Se li estava exigint massa al CBT?

—La sensació que teníem nosaltres no era ni de pressió ni d’exigència. Ens deien que gaudíssim del moment. No ens demanaven que guanyéssim, sinó que ho passéssim bé.

—Ha estat a gust a Tarragona?

—Molt. Després d’un any sense jugar i sense sentir-me jugador, que Berni em tornés la meva passió pel joc m’ha donat la vida.

—Vol seguir estant a gust a Tarragona?

—Si tot es dóna com s’ha de donar, no tindria cap problema per tornar.

—És sorprenent el que ha aconseguit aquesta temporada el CBT.

—Sí. De vegades veus en aquesta categoria equips amb molt bons jugadors, molts estrangers. Nosaltres som un grup d’amics, i el que ens feia falta era creure en nosaltres mateixos.

—Fins a quin punt Berni ha estat important a la seva carrera?

—Quan fas una mala temporada i sembla que tothom s’ha oblidat de tu, ve un entrenador, et fitxa i et dona la seva confiança, és realment important.

—Què li diria a la gent de Tarragona perquè continuï creient en el projecte?

—Que sàpiga el treball que es fa des del mes d’agost, que sàpiga quin tipus de persona i d’entrenador és Berni, i que hi ha un grup de jugadors que creu fermament en el projecte. A més, tot aquest projecte, si no es desvia i continua igual, que la gent tingui clar que en un futur no gaire llunyà es pot aconseguir aquest ascens somiat.

tracking