Diari Més

Poliesportiu

El Reus Deportiu inaugura la nova sala de Cardio, totalment renovada

Totes les màquines tenen accés a canals de televisió i internet, per oferir més avantatges als usuaris

El Reus Deportiu inaugura la nova sala de Cardio, totalment renovada

El Reus Deportiu inaugura la nova sala de Cardio, totalment renovadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu va realitzar ahir al migdia la presentació oficial de la nova sala de Cardio del club. El Reus Deportiu renovava aquest mes d’abril la sala de Cardio per tal de fer que els socis de l’entitatpoguessin gaudir d’una instal·lació amb totes les comoditats per tal de realitzar esport.El club de la capital del Baix Camp ha realitzat una gran inversió per tal de portar les màquines de darrera generació de Cardio i Fitness del mercat, acompanyades també amb una tecnologia adequada, perquè tot els socis i sòcies del club en puguin gaudir.

Totes les noves màquines de la sala de Cardio inclouen una pantalla que, a més de la possibilitat de programar i monitoritzar l’entrenament amb gran eficàcia i precisió, tenen accés a televisió i internet, per tal de poder compatibilitzar la pràctica de l’esport amb l’oci o, fins i tot, la feina.

A l’acte hi van fer acte de presència Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona per la Generalitat; Jordi Cervera, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus; Eduard Amores, tècnic d’esports del Consell Català de l’Esport a Tarragona i Jordi Bros, gerent de Reus Esport i Lleure; i la presidenta del club, Mònica Balsells.

tracking