Diari Més

Que no sigui l'última

El CBT rep aquesta tarda (19.30 h.) l'Araberri en el quart partit de les semifinals del 'play-off'

Ferran Torres

Ferran TorresJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona afronta el duel d'aquesta tarda, a dos quarts de vuit, com una autènticafinal. I no és per a menys, ja que no guanyar l'Araberri en el quart partit de l'eliminatòria de semifinals de 'play-off' d'ascens a LEB Or significaria posar punt final a la temporada.

Si això succeís, la campanya de BerniÁlvarez continuaria sent magnífica, peròja que hi són, volen arribar fins el final. Els tarragonins necessiten un Serrallo completament ple i, per poder aconseguir-ho, volen que molts dels que assisteixin al Nàstic-Mirandés es desplacin al pavellótan bon punt finalitzi el partit de futbol. I és que els socis del Nàstic tenen l'entrada gratuïta pel duel de bàsquet, i viceversa.

Berni Álvarez, tècnic cebetista, necessita el millorOrion, que no va tenirun bon dia divendres, i tambévol que l'equip sigui el de les darreres cites, el de l'eliminatòria contra el Lucèntum Alacant o el del segon duel davant dels vitorians.

Si el CBT aconsegueix treure endavant el duel, haurà de disputar el cinquè i definitiu partit de la sèrie a Vitòria, dimarts.

tracking