Diari Més

La Penya Blanc-i-blava Torredembarra i Baix Gaià celebra la seva quarta sardinada

Ramon Robert, conseller executiu del RCD Espanyol, presideix l'acte, al municipi torrenc

Penya Espanyol

La Penya Blanc-i-blava Torredembarra i Baix Gaià celebra la seva quarta sardinadaVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Penya Blanc-i-blava Torredembarra i Baix Gaià ha celebrat aquest matí la seva quarta sardinada popular, la qual s'ha celebrat a un restaurant del municipi torrenc.

Més d'una cinquantena d'aficionats i simpatitzants del RCD Espanyol s'han aplegat per agafar forces de cara al final de temporada, i per prometre's que la temporada vinent l'equip 'periquito' continuarà a la màxima categoria del futbol nacional.

Han assistit a l'acte, entre d'altres, Ramon Robert, conseller executiu del RCD Espanyol; Alferd Puig, president de la Federació de Penyes; o Eduardo Rovira, alcalde de Torredembarra. Ramon Robert es mostrava molt satsifet per comptar amb tanta afició a tots els punts del territori català i afegia que ''ja he vingut en altres ocasions a aquesta sardinada 'perica'. Hem de donar suport a les nostres penyes, i més en aquest moment, quan ells ens estan ajudant tant''. ''L'actiu més important que té el club és la seva massa social'', manifestava el conseller executiu, qui assegurava que ''depenem de nosaltres per continuar a Primera. Volem que l'Espanyol, sigui un model a seguir a la Lliga Espanyola''.

tracking