El Reus no té pietat del Calafell (7-0)

Els reusencs, més vius que mai en la lluita per la quarta plaça; els calafellencs, resignats amb el descens

Reus-Calafell

El Reus no té pietat del Calafell (7-0)Reus Deportiu

Partit sense complicacions del Reus Deportiu contra un voluntariós Calafellque, en cap moment, tot il'avantatge del Reus, ha deixat de lluitar, tot i acabar caient per un abultat 7-0. El primer avís del Reus Deportiu el donaria Marc Coy al minut2 rematant al pal de la porteria defensada per David Arellano.

El primer gol del Reus Deportiuha arribatde la mà de Joan Salvat al minut 10, en una gran jugada deRaül Marín, que acabaria cedint per al reusenc, que des del punt de penal inaugurava el marcador. Finsal minut 24 no ha arribatel segon gol de la nit, obra de Raül Marín en un atac posicional molt benorquestrat, que ha deixatel '9' del Reus sol davant Arellano, que no ha pogutevitar el 2-0.

S'arribaria al descans amb 9 faltes per cada equip. El primer equip adisposar d'una falta directa ha estatel Calafell, però Vergés no ha estat capaç debatre Roger Molina. Qui sí que ha aconseguit anotarla falta directaha estatRaülMarín al minut 30, situant així el 3-0 al marcador. Pocs instants després, Marc Coy no podria anotar unllançament de penal favorable, peròs'ha redimitpoc després amb un golàs fruit d'una gran jugadaindividual al minut 39. Pocs instants abans, Raül Marín no podria anotar una falta directa.

Amb el 4-0, el Reus Deportiu ha gestionat el resultat, conscient que el Calafell no es donava per vençut.Amb la 15a falta dels visitants, Raül Marínha aconseguit fer el cinquè del Reus al minut 44. I, tot just uns segons méstard, el mateixha anotat el 6-0. El Calafellha tingutuna nova oportunitat d'estrenar el marcador, peròMolina ha aconseguit frustrarla falta directa de Marc Vergès. En un contracop, Ollé encaraha tinguttemps d'anotar el séptimodel Reus Deportiu a passe de Marín.