Diari Més

Senna i Pantic participaran a la jornada de portes obertes del Nàstic Genuine

Marcos Senna i Milinko Pantic, ambaixadors de La Liga, seran demà dissabte a Tarragona per participar en la jornada de portes obertes del Nàstic Genuine

Senna i Pantic participaran a la jornada de portes obertes del Nàstic Genuine

Senna i Pantic participaran a la jornada de portes obertes del Nàstic GenuineCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El suport de La Liga al projecte del Nàstic Genuine per a la creació d’un equip per a nanos amb Síndrome de Down serà dissabte més visible que mai amb la presència de dos dels ambaixadors de La Liga en la jornada de portes obertes que es durà a terme a les instal·lacions del Gimnàstic.

Els ambaixadors triats per La Liga han estat dos cracks històrics de Villarreal i Atélico de Madrid. Marcos Senna i Milinkos Pantic, dos estrelles en els seus clubs durant anys, participaran dissabte de la jornada de portes obertes i interactuaran amb els participants en una diada que es preveu repleta d’esport i d’il·lusió.

Marcos Senna va ser, gràcies a la seva doble nacionalitat, el primer jugador brasiler en ser convocat amb la selecció espanyola, amb qui va aconseguir una Eurocopa. A Espanya va jugar sempre amb els colors del Villarreal, sent jugador groguet del 2002 al 2013. Amb el conjunt valencià va arribar a disputar la Champions.

Milinko Pantic va arribar al Atlético de Madrid l’any 95 i hi va jugar tres temporades. En aquest temps va esdevenir un dels referents dels madrilenys. El Serbi va ser una peça fonamental en el doblet (Liga BBVA i Copa del Rey) aconseguit pels matalassers la temporada 1995/1996, marcant el gol decisiu en la final de Copa contra el Barça de Radomir Antic.

Els nens participants en la jornada de portes obertes de demà podranconèixer d’aprop a dos històrics de La Liga, amb qui podran compartir una estona sobre la gespa.

tracking