Diari Més

CBT i Nàstic es desitgen sort de cara als duels decisius del cap de setmana

El CBT juga avui el tercer partit de semifinals del 'play-off' d'ascens a LEB Or, al Serrallo, contra l'Araberri (21h)

David i Xisco Serrallo

CBT i Nàstic es desitgen sort de cara als duels decisius del cap de setmanaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona afronta un cap de setmana més que il·lusionant, en el qual els del Serrallo tenen la intenció de segellar el pas a la final del play-off d’ascens a LEB Or.

Aquesta nit, a les nou, el CBT afronta el tercer partit de les semifinals per l’ascens, i el quart partit de la sèrie es disputarà diumenge, a dos quarts de vuit de la tarda. En el cas que els cebetistes fossin capaços de guanyar els dos duels, passarien a la final del play-off d’ascens. Si no, el cinquè partit es jugaria a la pista de l’Araberri, rival dels de Berni Álvarez.

Els capitans del CBT (David Fernández) i del Nàstic (Xisco Campos), van trepitjar ahir el pavelló del Serrallo per acabar de convèncer a la gent perquè ompli tant el Serrallo en aquestes dues cites, com el Nou Estadi, en el Nàstic-Mirandés de diumenge a les cinc de la tarda.

Fernández va manifestar que «nosaltres estem vivint un somni que ningú hauria pogut preveure a principis de temporada, i el Nàstic està demostrant que fent les coses bé també es pot estar a dalt, i també està fent somiar a tota una ciutat». «Ens costa anar cap allí pels horaris, ja que hem coincidit en horari de partits. Justament ho comentava amb el Xisco, que vam anar a veure el partit que van jugar contra el Còrdova, que va ser un bon espectacle futbolístic», va afegir.

El capità del CBT creu que «és molt important que els dos esports que més masses mouen a la ciutat estiguin tan units. Hem d’intentar que les dues aficions vagin a veure a un equip i a l’altre».

Per la seva banda, Xisco va detallar que «estem fent una molt bona temporada, i tant CBT com Nàstic, tenim la intenció de seguir amb aquesta dinàmica i donar alegries a la gent. Estem contents de venir aquí. Feliços, perquè són dos esports que fan feliços a la gent». «Vaig tenir l’ocasió de parlar amb el Berni, i em va dir que estava molt content, que no és fàcil, i que la seva temporada ha estat molt bona», va finalitzar l’illenc.

Per altra banda, els socis del CBT que vulguin assistir al partit Nàstic-Mirandés ho podran fer de forma gratuïta, igual que els socis del Nàstic que vulguin veure els dos partits de semifinals de bàsquet al Serrallo.

tracking