Diari Més

El Mirandés, protagonista d'un somni que es va esvair massa aviat

Els de Miranda de Ebro somiaven amb una promoció que s’ha complicat, després de sumar únicament 10 dels últims 33 punts

El Mirandés, protagonista d'un somni que es va esvair massa aviat

El Mirandés, protagonista d'un somni que es va esvair massa aviatTRUCHUELO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mirandés, pròxim rival del Gimnàstic de Tarragona, al Nou Estadi (diumenge, cinc de la tarda), va començar la temporada amb una il·lusió semblant a la de l’equip de Vicente Moreno, però amb un projecte que, sense dir-ho obertament, tenia com a finalitat disputar, com a mínim, la promoció d’ascens a Primera Divisió.

Aquesta meta s’ha anat esvaint amb el pas de les jornades, i després de la marxa de jugadors importants en el mercat d’hivern, com és el cas de l’exgrana Lago Júnior, que va marxar al Mallorca, els de Miranda de Ebro. No és imopssible que el Mirandés pugui finalitzar en una de les sis primeres places, però ara hi dista a cinc punts i hi ha molts equips pel mig. De fet, el pròxim rival del Nàstic és tretzè, i, per tant, hi ha dotze equips en millor situació que ell per assolir la meta fixada.

La plantilla del Mirandés està confeccionada per, com a mínim, permetre’s la llicència per a poder somiar, però els darrers resultats estan penalitzant molt a aquest equip. Especialment, els ha fet molt de mal la derrota patida el passat cap de setmana contra el Numància (0-2), un partit que el Mirandés tenia marcat en vermell com a importantíssim per no despenjar-se de la zona alta.

A més, aquest equip només ha estat capaç de sumar deu punts en els onze darrers partits disputats, o sigui, 10 de 33, unes xifres que no conviden a l’optimisme. Ara bé, el Nàstic tampoc arriba al duel en el seu millor moment. Amb cap partit guanyat dels quatre darrers en joc, els de Vicente Moreno també són conscients que han de guanyar el partit per no allunyar-se de l’ascens directe i per no caure de les posicions de promoció, on actualment viuen.

El Mirandés té una peculiaritat que no té cap altre conjunt a la categoria: ha guanyat els mateixos punts a casa que fora. O sigui, ha estat capaç de sumar dotze victòries, sis d’elles a casa i les sis restants fora, i ha aconseguit dotze empats, amb idèntiques xifres.

A més, els de Miranda de Ebro són l’equip més golejador de la categoria, amb 50 dianes anotades, les mateixes que ha marcat un Còrdova novè a la taula classificatòria.

tracking