Diari Més

L'entrada pel Pobla-Alcoià serà gratuïta per a tothom diumenge

El duel es disputarà a les dotze del migdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Directiva del CF Pobla de Mafumet ha decidit omplir al màxim el camp aquest dissabte, en el marc del partit que afrontarà el primer equip de l’entitat pobletana contra l’Alcoià (dotze del migdia).

Serà un duel vital pels interessos del club que presideix Josep Mir, ja que una victòria podria ser decisiva en la lluita per la permanència. Per tant, el club ha pres la determinació d’obrir les portes a tothom, i que el duel sigui gratuït per a tots els que hi vulguin assistir.

Actualment, els pobletans ocupen la posició de promoció de descens a Tercera Divisió, mentre que els alacantins encara tenen opcions reals de disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió, encara que disten a sis punts del quart, l’Hèrcules.

Mitjançant un comunicat, la Pobla deixa clar que «necessita el màxim suport a les graderies davant d’una nova jornada importantíssima de cara a les aspiracions de permanència. Plantilla, cos tècnic, Junta Directiva i el president volen omplir de gom a gom» en aquest duel tan important.

tracking