Diari Més

El Reus repetirà Copa del Rei i supera els 63 punts de la temporada passada

L’equip assoleix dues fites importants en el tram final de temporada camí d’assegurar-se l’objectiu del ‘play-off’

El Reus repetirà Copa del Rei i supera els 63 punts de la temporada passada

El Reus repetirà Copa del Rei i supera els 63 punts de la temporada passadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres punts que diumenge sumava arran de l’exclusió de l’Huracán deixen per al CF Reus més que un considerable coixí amb el límit de la zona de play-off. La distància de tretze respecte al Sabadell, quan queden 12 punts per repartir-se abans del desenllaç de la lliga regular, garanteix la presència roig-i-negra en Copa del Rei la temporada 2016/17 de forma matemàtica. A més, la xifra de 64 punts que exhibeixen els homes de Natxo González des de fa dos dies significa haver superat ja el límit dels 63 amb què els de la Capital del Baix Camp tancaven l’anterior campanya, que per cert desembocava en la disputa del primer play-off a Segona Divisió A de la història de l’entitat reusenca. Camí d’assolir l’objectiu amb què arrencava el present curs per al CF Reus, consistent en acomiadar-se des de la primera plaça de la classificació i gaudir de l’avantatge que això suposa en la que hauria de ser la disputa de la segona promoció d’ascens a la categoria de plata, l’equip assoleix aquesta doble fita, una altra nota positiva a les portes dels darrers tres partits que decidiran la temporada: Eldenc, Olímpic de Xàtiva i Cornellà.

I és que precisament la Copa del Rei va significar, al seu moment, la primera gran alegria en el segon any del reformulat projecte roig-i-negre, amb l’accés a setzens de final que posar el conjunt reusenc davant tot un Atlético de Madrid. El pas de la plantilla que comanda el Cholo Simeone per l’Estadi i el desplaçament dels reusencs a una cita inesborrable al Vicente Calderón –en què el CF Reus va brillar amb llum pròpia davant un Primera de competició europea– completaven una eliminatòria que va situar el CF Reus al mapa esportiu estatal i que deixava, entre el reguitzell d’instantànies dolces, la diana anotada per Fran Carbia en l‘anada davant l’afició reusenca. Per a la història ha quedat una Avellana Mecànica que, si s’ho sap manegar bé, repetirà èxits en la competició del KO. Assolir els 64 punts serveix al CF Reus per assegurar-se una entre les primeres set places de la taula, tot tenint en compte que els filials –com és el cas del Vila-real B– no computen de cara a la Copa del Rei i que l’equip de la capital del Baix Camp no esdevindrà el pitjor sisè dels quatre grups que conformen la Segona B.

Millors registres

Amb tot, acumular els punts de l’Huracán significa també superar els 63 amb què posava punt i final al curs passat. En l’anterior campanya, els homes de Natxo González esgotaven la lliga regular en la tercera plaça, amb 19 victòries, sis empats i 13 derrotes al seu bagatge, i havent acumulat un total de 44 dianes a favor per les 33 vegades que Edgar Badia va haver de recollir la pilota del fons de la xarxa que custodia. Avui, l’equip és segon gràcies a 18 victòries, deu empats i set derrotes, i acumula 46 gols a favor per 31 en contra en les 35 jornades que s’han resolt fins al moment. És a dir que, a aquestes alçades, l’equip ja ha fet dos gols més que en tota la temporada anterior, que li han servit per evitar-se sis derrotes respecte a les que va patir llavors.

tracking