Diari Més

Varo té la intenció de ser decisiu en la permanència de la Pobla

El porter va tornar a salvar el seu equip aquest dissabte en l’empat contra l’Atlètic Llevant

Varo, aturant una de les esfèriques que podrien haver significat la derrota de la Pobla a València.

Varo té la intenció de ser decisiu en la permanència de la PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha cap mena de dubte que el jugador de les darreres temporades al CF Pobla de Mafumet està sent Alberto Varo. El porter ha meravellat a tota Espanya amb les seves actuacions, i amb altres situacions que han deixat amb la boca oberta a tothom. Gols marcats, penals aturats, penals transformats... Una llarga llista de proeses que ha de finalitzar amb una encara més complicada: la permanència del filial del Gimnàstic de Tarragona a Segona Divisió B.

Quan sembla que el conjunt pobletà s’enfonsa, quan els jugadors no tenen esma per continuar ni per aturar les escomeses del rival, allí apareix el tarragoní per, amb els seus guants, salvar l’equip una vegada i una altra.

Un bon exemple va ser la brillant actuació del porter aquest cap de setmana. Dissabte, els pobletans van empatar a dos gols contra l’Atlètic Llevant, en un partit completament boig, en el qual els tarragonins van començar guanyant 0-2, i van acabar empatant. L’empat, però, va ser un gran premi, perquè Varo va haver d’intervenir en diverses ocasions per salvar a la Pobla d’una derrota que hauria enfonsat el seu equip a la zona de descens.

L’equip de Martín Posse va situar-se dos gols per davant a l’electrònic, i semblava que el triomf no se’ls escaparia. Tot i això, amb el 0-2, Polaco va veure la segona targeta groga de l’enfrontament, la qual li va suposar l’expulsió. Una cartolina, per cert, més que protestada posteriorment per Martín Posse, el qual va manifestar després de l’enfrontament que la primera targeta del defensor no havia estat justa.

Amb deu futbolistes, la Pobla va mantenir la compostura i, tot i que va rebre dos gols, que situaven un empat perillós, ja que una derrota significava caure de la posició de promoció de descens.

Finalment, però, gràcies, en gran part, a l’ajuda d’Alberto Varo, el conjunt tarragoní va poder sumar un punt que el continua deixant amb opcions reals de salvar-se. Tres jornades resten per a la conclusió del campionat, tres duels en els quals les intervencions de Varo podrien ser vitals per a una permanència històrica per a un club que aquesta temporada ha jugat per primera vegada a la categoria de bronze del futbol espanyol.

tracking