Diari Més

El Nàstic es queixa de manera formal pel tracte rebut a Palamós

Segons el club, l'últim aficionat grana va accedir al camp passat el minut 23 de l'enfrontament

Els aficionats no han deixat mai sols els seus, i han animat tot i la pluja

L'afició del Nàstic, amb l'equipCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha emès aquest dilluns un comunicat anunciant que el club tarragoní ha presentat una queixa formal a la Lliga de Futbol Professional pel tracte que van rebre els aficionats granes al Nou Estadi Municipal de Palamós, el passat dissabte durant el partit UE Llagostera-Club Gimnàstic de Tarragona.

Segons el club, els aficionats tarragonins es van congregar 45 minuts abans de l’inici del partit a la porta d’accés número 4 del camp palamosí, i l’últim integrant de la Marea Grana va accedir al camp passat el minut 23 de l’enfrontament.

Comunicat

‘Després dels fets succeïts el dissabte 23 a l’accés número 4 del Nou Estadi Municipal de Palamós, previ al partit UE Llagostera – Nàstic de la jornada 35 de la Liga Adelante, el Gimnàstic de Tarragona SAD ha realitzat una queixa formal a la Lliga de Futbol Professional.

La gran massa desplaçada des de Tarragona es va congregar 45 minuts abans de l’inici de partit a la porta d’accés número 4 del Nou Estadi Municipal de Palamós. I l’últim integrant de la Marea Grana en accedir al camp ho va fer passat el minut 23 de l’enfrontament.

Mentre succeïen aquests fets, els representants del Nàstic presents a Palamós van requerir la presència del Director de Partit de LaLiga en l’accés de l’afició nastiquera, per tal d’anotar i enregistrar els incidents. Finalment, la SAE ha decidit enviar una queixa formal a la LFP, mostrant el malestar i tracte rebut per part de l’entitat gironina a tota la Marea Grana.’

tracking