Diari Més

El CBT inicia una setmana històrica amb el desig d'un Serrallo a rebentar

Els tarragonins afronten dos duels contra l’Araberri, divendres a les nou i diumenge a dos quarts de vuit

Orion Outerbridge, durant el primer partit de les semifinals del 'play-off', a Vitòria.

El CBT inicia una setmana històrica amb el desig d'un Serrallo a rebentarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona afronta una de les setmanes més importants de la seva història recent. El club del Serrallo ha realitzat una temporada espectacular, amb una lliga regular excel·lent, i uns play-off d’ascens a LEB Or que estan meravellant arreu del país.

Els tarragonins no eren favorits contra el Lucèntum Alacant, i els van eliminar dels quarts de final, amb facilitat, per un clar 2-0. Tampoc ho eren contra l’Araberri i, tot i haver perdut el primer duel de les semifinals, aquest divendres, per tretze punts de diferència, van ser capaços, diumenge, d’aixecar la sèrie, i derrotar els vitorians 80-99, deixant l’eliminatòria 1-1, amb totes les possibilitats obertes.

Ara, tocarà rematar la feina, però no serà senzill. El CBT no vol que la sèrie torni a Araberri, ja que això voldrà dir que s’ho hauran de jugar tot a pista contrària. Per aquest motiu, els homes de Berni Álvarez tenen la intenció de guanyar els dos partits del cap de setmana al pavelló del Serrallo, per assolir un 3-1 que els deixaria a la final.

El primer dels dos partits serà divendres, i es disputarà a partir de les nou de la nit. Serà un duel vital, ja que el que perdi quedarà molt afectat anímicament, un partit a vida o mort, en el qual el Serrallo ha d’estar molt present. Per aquest mateix motiu, el club blau demana tota l’ajuda possible, tant dels socis i aficionats habituals al pavelló, com d’aquells que no ho siguin, i que ara es vulguin enganxar a l’equip.

Nàstic i CBT

El segon enfrontament tindrà lloc diumenge, a dos quarts de vuit del vespre. Serà aproximadament mitja hora després de la finalització del Nàstic-Mirandés, amb què tots aquells que facin acte de presència al Nou Estadi tindran temps per arribar al Serrallo. Encara que sigui amb el partit començat, però podran fer acte de presència al pavelló.

Depenent del que acabi succeint divendres, el duel de diumenge podrà ser definitiu, ja que un dels dos equips afrontarà el seu primer match ball.

tracking