Un triomf més suat del que sembla

El Reus Deportiu s'imposa al Lloret (4-7)

Reus celebra

Un triomf més suat del que semblaReus Deportiu

El Reus Deportiu derrota el Lloret4-7 i segueix mantenint viu el somni de la quarta plaça de l'OK Lliga.Tot i que el domini en l'inici de partit del Reus Deportiu, les primeres ocasions clares serien pel Lloret. Primer amb un xut al pal i després amb un remat de dins l'àrea que aturaria amb solvència Roger Molina. Ara bé, el primer gol ha estat de Marc Coy, en un penal perfectament executat al minut 20. El Lloret disposaria, un minut més tard, també d'una pena màxima, però Roger Molina estaria encertat i aturaria. El Lloret es posaria dins el partit just en l'últim minut de la primera meitat amb un gol de Carbó. I just en els primers instants del segon temps, Sulé capgiraria el marcador pels locals. El Reus, que ha dominat pràcticament durant tot el partit, ha estat pacient. Marc Coy ha desaprofitat un penal al minut 27, però tot just 3 minuts més tard, aconseguiria anotar l'empat a 2. Amb la 10a falta del Lloret, Marín capgiraria de nou el marcador al minut 39 amb el 2-3. El partit semblaria sentenciat amb el 2-4, obra de nou de Marc Coy de penal un minut més tard. Però el Lloret encara no es donava per vençut, i Carbó escurçaria distàncies al minut 43. Els últims minuts han estat d'una emoció difícil de contenir. En poc més de 2 minuts s'han vist fins a 4 gols. Marc Ollé tornaria a posar terra pel mig anotant el que era el 3-5 en el 48, però ràpidament Carbó tornaria a donar aire als locals. El Lloret, quan faltaven pocs segons, decidiria substituir el porter per un jugador de camp per tal de fer l'últim atac, però Raül Marín robaria i anotaria a plaer el 4-6. Amb el crono a 10 segons, Coy encara tindria temps, en un contracop, d'anotar el 4-7 definitiu.