Diari Més

Tres punts i res més

El Nàstic visita Palamós (18 h) amb l'única meta de guanyar per seguir mirant de prop l'ascens directe

Tarragó i Andreu

Tres punts i res mésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui és un dia normal a la vida del Nàstic. Els de Vicente Moreno es juguen tres punts, molt importants, però tres punts en definitiva. El rival, un Llagostera que està ofegat pel descens a Segona B, un rival perillós perquè està ferit, i aquests no acostumen a donar concessions.

Els gironins, que rebran els tarragonins a les sis de la tarda a l'Estadi Municipal de Palamós, on ambdós equips intentaran sumar un triomf que els acosti als seus respectius objectius. Mentre que els d'Oriol Alsina són avantpenúltims i disten a cinc punts de la permanència, els de Vicente Moreno, quarts, tenen a cinc punts les posicions d'ascens directe a Primera Divisió.

El Llagostera tindrà l'única baixa de Jordi López, i els tarragonins no podran alinear Pablo Marí, lesionat. D'aquesta manera, Vicente Moreno podria repetir pràcticament l'onze que va empatar diumenge davant de l'Oviedo al Nou Estadi, amb la inclusió d'Aníbal Zurdo, que deixaria a la banqueta Lobato, ja que José Naranjo tornaria a la banda dreta de l'atac grana.

tracking