Diari Més

Un Llagostera-Nàstic en el qual l'únic que importa són els tres punts

Derbi català amb un conjunt gironí que si no guanya posa un peu a Segona B i un Nàstic que vol posar la directa cap a l’ascens

Un Llagostera-Nàstic en el qual l'únic que importa són els tres punts

Un Llagostera-Nàstic en el qual l'únic que importa són els tres puntsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És un partit més, un partit de futbol en el qual l’únic que hi ha en joc són tres punts. Punts que són necessaris, obligatoris per a un Llagostera que pot posar un peu a la Segona Divisió B si no guanya, i molt importants per a un Gimnàstic de Tarragona que ja ha fet els deures, i que ara està somiant amb una meta impensable a principis de temporada, com era l’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

Gironins i tarragonins mesuraran forces demà a la tarda, a partir de les sis, a l’Estadi Municipal de Palamós, camp on juga el Llagostera des de la passada temporada, ja que el Municipal de Llagostera no complia amb les condicions que marcava la Lliga de Futbol Professional.

El Llagostera és un bon equip quan juga a terreny propi, on ha guanyat fins a nou enfrontaments en el que va de temporada. De fet, tots els partits que ha guanyat durant la 2015-16 han estat davant de la pròpia afició, una circumstància que encara els fa més temibles. El Nàstic, però, no ha de veure’s intimidat per aquesta circumstància, ja que no hi ha equip que pugui superar-lo sempre que els de Vicente Moreno juguin com saben fer-ho.

Mentre que el Llagostera és vintè, amb 32 punts, i dista a cinc punts de la zona de descens, el Nàstic es mira la vida d’una altra manera. Situat a la quarta posició de la taula, amb 53 punts, consolidat en posicions de promoció d’ascens i a quatre punts de l’ascens directe, el club que presideix Josep Maria Andreu vol dedicar-se només a seguir somiant amb un ascens que seria la culminació d’un projecte que va començar el dia després del descens a Segona Divisió B.

El Llagostera, tot i ser un dels equips de la cua, aposta per jugar amb futbolistes ofensius. L’única baixa que tindrà serà la de Jordi López, ja que el centrecampista no s’ha acabat de recuperar de les molèsties que arrossegava. Tornarà a l’onze inicial Masó, sancionat la passada setmana, i ocuparà el lateral esquerre. A l’altre cantó, Samu. Escassi i Chus Herrero seran protagonistes a l’eix de la rereguarda i, en el centre del camp, Pitu Comadevall i Tebar semblen les opcions més probables.

A la banda dreta, un vell conegut per a l’afició grana, com David Querol. A l’esquerra, Ríos Reina, amb Natalio i Juanjo com a homes més avançats. O jugaran els dos en línia, o Natalio farà d’enllaç.

Sense Marí

Per la seva banda, Vicente Moreno podria apostar per un onze força semblant al del passat diumenge, contra l’Oviedo. Amb Reina a la porteria, el tècnic valencià podria no realitzar cap canvi en defensa, tot i que recupera a Iago Bouzón, després de sanció. Amb Pablo Marí lesionat, actuarien Xisco Campos, Suzuki, Xavi Molina i Mossa.

Aburjania ja està recuperat de les seves molèsties, però l’entrenador del Nàstic apostarà, segurament, per donar continuïtat a Sergio Tejera i a Lévy Madinda a la medul·lar. També repetirà a la dreta Miguel Palanca, i José Naranjo podria tornar a l’esquerra, per facilitar l’entrada a l’onze a Aníbal Zurdo, el qual va completar una mitja hora excel·lent davant de l’Oviedo al Nou Estadi. Archille Emaná, a la mitja punta, sembla insubstituïble pel seu gran rendiment.

tracking