Diari Més

Esports

L'equip Bicipark Reus es prepara per tornar a la Titan Desert

La prova tindrà lloc del 24 al 30 d’abril

L'equip Bicipark Reus es prepara per tornar a la Titan Desert

L'equip Bicipark Reus es prepara per tornar a la Titan DesertOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Bicipark Reus està preparat per marxar cap a terres africanes, per tornar a participar a la Titan Desert, una de les proves, sobre dues rodes, més dures de tot el món. Amb les seves bicicletes, la dotzena de corredors de l’equip reusenc, partirà avui per competir del 24 al 30 d’abril en aquesta prova, a la qual, August Pascual, de Bicipark, ja hi ha acudit en nombroses ocasions.

«És una prova amb 410 participants, i nosaltres som dotze, vuit dels quals de les comarques de Tarragona», explica un Pascual que detalla que quatre dels participants del seu equip intentaran anar a per les primeres posicions i, per què no, emportar-se la victòria. «Josep Betalú, que és d’Amposta, és ciclista professional i va córrer la Copa del Món de Ciclocros; Sergi Escobar va ser campió de pista i té dues medalles olímpiques, i ells dos formen part del Bicipark Team 1 masculí, el nostre equip èlit. També hi aportem dues competidores en elit femení, com són Olga Echenique, cubana professional, i Montse Álvarez, alacantina i exprofessional. Totes dues opten al podi», diu.

August Pascual ha participat en sis ocasions a la Titan Desert, i l’any passat, a ell i a catorze corredors més, «ens van atorgar un guardó per portar més de 3.500 quilòmetres recorreguts pel desert. A nivell particular, participo en moltes proves de llarga distància, i aquesta és una de les més dures del món. Em motiva molt la Titan Desert».

Pascual calcula que «prendre part a la Titan Desert té un cost d’entre 3.500 i 4.000 euros per persona». Bicipark s’encarrega directament de patrocinar els corredors, mitjançant altres espònsors.

tracking