Diari Més

Palamós, un fortí que vol assaltar el Nàstic com pocs han pogut fer

El Llagostera només ha aconseguit guanyar nou partits aquesta temporada, i tots ells han estat a terreny propi

Palamós, un fortí que vol assaltar el Nàstic com pocs han pogut fer

Palamós, un fortí que vol assaltar el Nàstic com pocs han pogut ferCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si el Llagostera jugués tots els partits a terreny propi, probablement no estaria en situació de descens a Segona B. Però no és així. Un dels equips més forts a casa, també és un conjunt que no ha estat capaç de guanyar cap duel lluny de Palamós en tota la temporada.

Al Nàstic, però, li interessen únicament els resultats a casa del seu rival, ja que és on haurà de jugar aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda. Els gironins han estat capaços de guanyar un total de nou partits a camp propi, i no només contra equips de la part baixa, sinó que també han estat capaços de vèncer conjunts que aspiren clarament, com ara el segon classificat, un Alabès que va caure golejat davant dels d’Oriol Alsina (3-0). L’Elx, equip que actualment ocupa la setena posició de la taula, i que vol pujar, ja sigui directament o mitjançant la promoció, va veure’s sorprès 4-1. També han perdut a Palamós el Valladolid o l’Alcorcón, entre d’altres.

Per aquests mateixos motius, la plantilla del Nàstic es mostra molt prudent, ja que sap que no es pot confiar en el derbi català. Així ho advertia ahir Sergio Tejera després de l’entrenament: «Quan un equip es juga la vida per no descendir, és molt perillós, i encara més sabent que el Llagostera a casa seva és molt fort».

El futbolista, que va quallar un partit notable aquest passat diumenge, en l’empat dels tarragonins al Nou Estadi contra l’Oviedo (0-0), sap que el Nàstic tindrà moltes possibilitats de victòria sempre que estigui al nivell de seriositat que ha demostrat des de principis de temporada, tant defensiva com ofensivament.

Per comprovar com són de perillosos els gironins a casa, només cal veure que han guanyat els mateixos partits que el Nàstic davant de la pròpia afició. La diferència resideix en què el Nàstic ha pogut empatar sis duels a terreny propi, pels dos del Llagostera, amb què ha sumat quatre punts més que el seu rival a camp propi.

tracking