Diari Més

La Federació de Penyes aconsella comprar l'entrada del Llagostera-Nàstic a Tarragona

Ahir se’n van vendre 80, i ja van per 400

La Federació de Penyes aconsella comprar l'entrada a Tarragona

La Federació de Penyes aconsella comprar l'entrada a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La millor forma per no quedar-se sense entrada aquest dissabte al Municipal de Palamós per assistir al Llagostera-Nàstic és comprant una entrada a la Federació de Penyes, o adquirint-la de forma anticipada, de la manera que sigui.

I és que des del club gironí no poden assegurar que puguin cobrir una hipotètica gran demanda el mateix dia del partit, ja que han ubicat als aficionats del Nàstic en una zona específica, a la qual es poden exhaurir les entrades.

Des de la Federació de Penyes aconsellen que els interessats a assistir al derbi català, comprin la seva entrada a la seu, a pavelló de la Budallera. Tot i això, s’ha de tenir en compte que el preu de les entrades que ha facilitat el Llagostera al Nàstic és de 30 euros, deu euros més que la localitat més barata en un dia de partit, i en el mateix Llagostera-Nàstic.

En queden 200

De moment, ja s’han venut 400 entrades. 300 corresponen a les facilitades pel conveni amb l’associació de penyes, AFEPE. Aquests tiquets tenien un preu de 15 euros, i la Federació de Penyes grana va decidir premiar els aficionats més fidels prioritzant-los davant de la resta.

Ahir es van vendre una vuitantena d’entrades que, sumades a les 320 que s’havien repartit el dimarts, sumen les 400 esmentades. Des de les Penyes creuen que no s’exhauriran les 200 entrades que resten de les facilitades pel Llagostera, ja que el ritme de venda no és gaire alt, ja sigui pel preu o perquè la gent s’està esperant al final per poder adquirir-les.

tracking