Diari Més

El CBT es jugarà el pas a la final contra l'Araberri

Els vitorians matxaquen el Morón (85-49) en els quarts; divendres i diumenge tocarà visitar Vitòria

Ferran Torres

El CBT es jugarà el pas a la final contra l'AraberriJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ja sap quin serà el seu rival en les semifinals del play-off d’ascens a LEB Or. Serà el Sáenz Horeca Araberri, que ha passat per damunt de l’Aceitunas Fragata Morón (85-49) en el tercer partit dels quarts de final de les eliminatòries d’ascens.

Els vitorians van finalitzar en tercera posició a la lliga regular, motiu que els atorga el factor pista. Per tant, els dos primers enfrontaments es disputaran a Vicòria. El primer, divendres a les nou de la nit i, el segon, diumenge a les sis de la tarda. La setmana vinent, divendres i diumenge es jugarà al Serrallo i, en el cas que fos necessari un cinquè duel, seria el dimarts 3 de maig, sempre a Vitòria.

Els jugadors del conjunt blau van tornar ahir a la feina després de dos dies de festa. Tots els jugadors van estar disponibles disponibles per al primer entrenament de la setmana, ja que els que estan tocats es van recuperant a poc a poc de les seves molèsties físiques. Els tarragonins van entrenar amb sessió física en el gimnàs i llançament al matí, i sessió en la pista del pavelló del Serrallo a la tarda.

És una gran notícia per a Berni Álvarez el fet d’haver pogut recuperar els jugadors que tenien molèsties, especialment Ferran Torres, que podrà jugar tots els minuts que l’entrenador cregui convenient. El vila-secà és una peça fonamental en els esquemes de l’entrenador, i serà un jugador clau en tots els partits que li restin per jugar al Club Bàsquet Tarragona aquesta temporada.

Sorpreses

La primera ronda del play-off d’ascens a LEB Or ha ofert sorpreses i igualtat en totes les sèries. Equips que no partien com a favorits, com és el cas del CBT, han aconseguit passar de ronda. Les derrotes d’Alacant i Granada, dos equips amb plantilles confeccionades per lluitar per l’ascens a LEB Or fins a l’últim dia, demostren el grau d’igualtat que ha tingut la competició tota la temporada i el mèrit que té el realitzat pel CBT.

tracking