Diari Més

José María Angresola 'Mossa', Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«El Llagostera? Hem de centrar-nos en l'objectiu de pujar el Nàstic a Primera»

Mossa creu que l’afició serà fonamental d’aquí a final de temporada i diu que «de vegades ens falta força, i ens ajuden molt»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Queden vuit partits fins a final de temporada, vuit finals on es decidiran les opcions d’ascens del Nàstic. Esperava vostè arribar a aquestes alçades de temporada en la situació que arriba l’equip?

—Som un equip recentment ascendit, i sempre hi ha la incertesa de saber si podíem competir o no en aquesta categoria. Sent clar, no m’esperava que l’equip estigués on és en aquest moment de la temporada. Tenim una gran oportunitat de fer una cosa gran.

—A nivell personal, creu que va ser beneficiós canviar el Llevant B pel Nàstic?

—La meva progressió futbolística va molt lligada a l’equip. Vaig arribar al Nàstic a Segona B, amb un objectiu molt clar, i creia en l’equip i en el projecte que hi havia. Ascendir a Segona era també un salt per a l’equip i per a mi. He intentat créixer personalment, i he donat un rendiment que ningú esperava.

—Estic segur que si ara mateix es realitzés una enquesta a Tarragona del Nàstic dels dos darrers anys, tothom situaria a Mossa com a titular indiscutible en el lateral esquerre.

—En aquest sentit estic molt content. He d’estar molt agraït a l’entrenador, que m’ha donat confiança des del primer partit i, a partir d’aquí, treballar cada cap de setmana per seguir sumant minuts.

—Aquest dissabte toca visitar Palamós, per jugar contra el Llagostera.

—Sí. Sé que a Tarragona hi ha aquesta espineta clavada del partit de fa dues temporades, però ara mateix estem en altres circumstàncies, i tot el que va passar ha de quedar al marge. Hem de centrar-nos en l’objectiu de posar el Nàstic a Primera.

—Aquesta mini ratxa de partits sense guanyar era de preveure?

—No crec que sigui així. Al cap i a la fi, si mirem la trajectòria de l’equip, veurem que és el primer o el segon més regular del campionat.

—Contra l’Oviedo es va guanyar un punt o se’n van perdre dos?

—Al final, és un punt més que tens. No hem de pensar en els dos que s’han quedat pel camí.

—Es van veure les cares al Nou Estadi dos equips que la temporada vinent jugaran a Primera?

—Tant de bo. Seria molt bonic, ja que són dos equips que, independentment de la trajectòria aquesta temporada, van passar una època complicada a Segona Divisió B i es poden reivindicar aquesta campanya.

—Per què en aquesta Segona Divisió els equips de dalt són conjunts que no havien d’aspirar a l’ascens, i molts dels candidats estan a baix?

—És una categoria molt igualada, i un pressupost no garanteix que un equip estigui més a dalt o més a baix.

—Un cop arribats a aquest punt, no disputar el play-off seria una decepció?

—Personalment, segur. Som ambiciosos i volem estar el més amunt millor. Ara bé, hem de tocar de peus a terra, i ja veurem què passa quan acabi la Lliga.

—Quin paper jugarà l’afició?

—Són fonamentals per a nosaltres i per a qualsevol equip. El dia contra el Còrdova, o diumenge davant de l’Oviedo, ho vam notar. De vegades, ens falta força a les cames, i ells ens ajuden molt. Necessitem que ens ajudin fins el final.

«El Llagostera? Hem de centrar-nos en l'objectiu de pujar el Nàstic a Primera»

«El Llagostera? Hem de centrar-nos en l'objectiu de pujar el Nàstic a Primera»Cristina Aguilar

tracking