Al Reus Deportiu se li ennuega el Vilafranca

El botxí de la CERS supera els reusencs 2-4 en Lliga

marin

Al Reus Deportiu se li ennuega el VilafrancaReus Deportiu

El Reus Deportiu cau derrotat davant del Vilafranca,(2-4), precisament el mateix equip que va eliminar els reusencs de la Copa de la CERS.Tant Reus Deportiu com Vilafrancahan sortitendollats al partit. El Reus Deportiu disposaria de lesprimeres oportunitats del matx amb una doble ocasió de Raül Marín, des de darrere la porteria i el rebotque Matías Platero no podria transformar. Marc Coy, en un contracop, també hauria pogut encetar elmarcador, però Gerard Camps ha resolt bé l'u contra u.

Tot i les ocasions del Reus, seria Rocasalbas qui inauguraria el marcador pel Vilafranca al minut 7. PeròXavi Rubio, en un contracop dirigit per ell mateix, tornaria a empatar el partit un minut més tard. ElVilafranca, però, anotaria dos gols abans d'arribar al descans, obra de Joan Vàzquez al minut 17 i d'EnricMartí al 22 que deixarien al Reus Deportiu contra les cordes. S'arribaria al descans amb un 1 a 3favorable als visitants.

Tot i que el Reus Deportiu ha dominat en gran part de la segona meitat, no ha disposat de l'encert que,

en canvi, sí que ha tingut el Vilafranca en lesocasions de què ha disposat. En el minut 35, Maríndisposaria de la directa per la 10a falta dels visitants, però no podria transformar. Tres minuts més tard,Marc Navarro anotaria l'1 a 4 en una jugada un pèl afortunada.

Raül Marín ha anotat el 2-4 en l'últim minut de partit en la 15a falta directa del Vilafranca, però no hi hahagut temps per a més.