Diari Més

Hoquei Patins

Vendrell i Reus segueixen els seus camins cap a la quarta plaça

El primer rep el Noia i el segon, el Vilafranca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos equips tarragonins tenen pensat lluitar fins el final per la quarta plaça de l’OK Lliga. Es tracta del Moritz CE Vendrell i del Reus Deportiu, els quals jugaran els seus respectius partits aquest dissabte.

Els vendrellencs rebran, a les vuit del vespre, el CE Noia Freixenet. L’equip que ocupa aquesta quarta plaça és el conjunt vendrellenc, amb 41 punts. Els roig-i-negres estan quallant un final de temporada espectacular, guanyat gairebé tots els partits en joc a partir de l’equador del campionat. Els de Sant Sadurní d’Anoia també tenen ganes de lluitar fins el final per aquesta quarta plaça. De fet, aquest equip és el sisè, amb 36 punts, a només cinc dels vendrellencs. Això significa que, en cas de victòria, encara s’ajustaria més la lluita.

Pel que fa al Reus Deportiu, els d’Enrico Mariotti jugaran a casa, a partir de les nou de la nit, contra el Cafés Novell CP Vilafranca Capital del Vi. Els roig-i-negres, cinquens, estan a tres punts del quart, el Vendrell, i saben que han de guanyar si no volen perdre el tren de la Lliga Europea. El Viafranca, novè, busca una plaça de Copa de la CERS.

tracking