Diari Més

Hoquei Patins

El Calafell intentarà esgotar les últimes bales a la pista del Vic

Hi jugarà demà a dos quarts de vuit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set punts són els que separen el Club Patí Calafell Tot L’Any de la zona de permanència. Set són les jornades que resten per baixar el teló del campionat de l’OK Lliga. Els números són clars: els calafellencs ho hauran de guanyar gairebé tot si volen continuar jugant la pròxima temporada a la màxima categoria de l’hoquei patins a nivell nacional.

No serà fàcil sumar els tres pròxims punts, ja que els tarragonins hauran de desplaçar-se demà, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la pista del Club Patí Vic, un dels «cocos» de la categoria.

Els calafellencs són penúltims i, fins ara, han aconseguit sumar 17 punts, set menys dels que té ara mateix l’ICG Software Lleida, primer dels equips que se salvarien si ara mateix posés punt final el campionat. Guanyant, els calafellencs empatarien a 20 punts amb un Shum Maçanet que jugarà mitja hora després, a les vuit, a la pista del Caldes.

El Vic és segon i, amb 53 punts, dista a vuit del lideratge, actualment ocupat pel Barça. Les opcions de guanyar l’OK Lliga són reduïdes, però els osonencs ho lluitaran fins el final.

tracking