Diari Més

La Federació Catalana posa en marxa l'aplicació del Portal del Federat

Servirà per agilitzar la comunicació

La Federació Catalana posa en marxa l'aplicació del Portal del Federat

La Federació Catalana posa en marxa l'aplicació del Portal del Federat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) presentarà a l’Assemblea General Ordinària del mes de juny la nova aplicació del Portal del Federat. Es tracta d’una app exclusiva del Portal, que no està vinculada amb l’aplicació de resultats de la FCF, i que vol apropar la Federació al federat i fer més fàcil i àgil el registre i l’abonament de les cobertures mutuals, necessàries abans de l’inici de la pretemporada.

L’accés estarà destinat exclusivament als usuaris de fitxa federativa, i la clau que ja utilitzen els federats al portal www.futbol.cat. Els nous federats també podran utilitzar l’app del Portal del Federat per registrar-se per poder vincular-se posteriorment al seu club.

En una fase inicial, el federat tindrà la possibilitat de gestionar des del mòbil el seu perfil federatiu, les seves quotes i rebre notificacions esportives i federatives aprofitant la funcionalitat dels smartphones. Aquesta eina agilitzarà la comunicació entre FCF i federats per estar sempre informats de qualsevol necessitat.

De la mateixa manera, comptarà amb una galeria multimèdia per poder penjar fotografies i vídeos de la seva activitat esportiva. En una segona fase, aquesta àrea multimèdia es convertirà en una xarxa social del col·lectiu dels federats on compartir, de manera privada o pública, aquests continguts.

La nova app suposa també un avantatge pel club, ja que el fet de permetre que els federats tinguin una accessibilitat més àgil i pràctica al Portal des de qualsevol dispositiu, permet complir la normativa d’afiliacions abans de qualsevol entrenament.

Estarà disponible a l’Apple Store i a Android Market a partir del mes de juliol, només en català inicialment, tot i que està previst una actualització al castellà i a l’anglès.

tracking