Diari Més

El juvenil del Reus Deportiu es classifica pel Campionat de Catalunya

La cita tindrà lloc a Mollerussa l’últim cap de setmana d’abril i els reusencs van a pel títol

El juvenil del Reus Deportiu es classifica pel Campionat de Catalunya

El juvenil del Reus Deportiu es classifica pel Campionat de CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El juvenil del Reus Deportiu va certificar el passat diumenge la seva classificació per al Campionat de Catalunya d’hoquei patins, que es disputarà a Mollerussa l’últim cap de setmana d’abril. El conjunt roig-i-negre va guanyar aquest cap de setmana el Lleida (4-4), aconseguint així el punt que el classificava matemàticament per al Campionat de Catalunya.

De tota manera, el CP Voltregà, amb qui pugnava per la segona plaça, va empatar a 6 amb el Cornellà. Precisament els osonencs havien estat l’anterior rival del Reus Deportiu en un partit clau a falta de tres jornades per acabar la temporada. Amb el Barça ja classificat en primera posició, els dos equips es disputaven la segona plaça en un duel directe que, molt segurament, decidiria qui disputaria el Campionat de Catalunya.

Tot i que el Reus afrontava el partit amb 3 punts de marge, el goal average particular era favorable al Voltregà. Finalment el Reus Deportiu es va imposar per 3 a 6 a Sant Hipòlit, deixant la classificació a tocar. Aquest cap de setmana, contra el Lleida, l’acabaria de certificar.

tracking