Diari Més

El central Pablo Marí estarà entre quatre i sis setmanes de baixa

El futbolista va lesionar-se durant el duel a l’Alcoraz, però va continuar jugant fins el final per buscar la remuntada

El central Pablo Marí estarà entre quatre i sis setmanes de baixa

El central Pablo Marí estarà entre quatre i sis setmanes de baixaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pablo Marí haurà d’estar entre quatre i sis setmanes de baixa a causa de la lesió a l’adductor que va patir aquest diumenge, en el marc del duel dels tarragonins a l’Alcoraz, contra l’Osca.

El futbolista valencià es va lesionar durant la segona meitat del duel contra els aragonesos, i es va haver de retirar del camp amb evidents signes de dolor. El central, però, va decidir reingressar a l’estadi per intentar ajudar al seu equip a obrar una remuntada que mai es va acabar produint.

Marí pateix un trencament que l’obligarà, com a mínim, a perdre’s quatre partits, i les previsions més pessimistes apunten que estarà sis duels sense poder trepitjar la gespa. Amb nou enfrontaments per jugar-se fins a finals de temporada, el valencià es perdria gairebé tot el que resta de campanya, a excepció que el Nàstic acabi disputant la promoció d’ascens, ja que així allargaria el temps de competició.

La baixa de Pablo Marí és una absència sensible per a l’equip, ja que l’esquerrà és un fix a les alineacions de Vicente Moreno. Ell i Iago Bouzón havien rellevat a la banqueta Xavi Molina en els darrers partits, i s’havien convertit en els dos centrals indiscutibles des de fa setmanes. Precisament, Bouzón tampoc podrà jugar davant de l’Oviedo, ja que a Osca va veure la desena targeta groga de la temporada, la qual l’obligarà a complir el segon cicle de la campanya.

No li queden gaire opcions al tècnic del Nàstic per formar una rereguarda de cara a diumenge. De fet, són cinc els futbolistes que té disponibles per a la cita, Jordi Calavera a banda. No sembla que el de Cabra del Camp hagi de tornar a una convocatòria, després de ser apartat i readmès pel club.

Xisco Campos, que va caure de la convocatòria d’Osca tot i ser dels vint jugadors convocats, ocuparia el lateral dret, ja que Gerard Valentín encara no està per poder jugar 90 minuts, i el tècnic no vol arriscar amb un futbolista que hauria de ser substituït a l’hora de joc.

Daisuke Suzuki passarà a jugar de central, i ho farà acompanyat de Xavi Molina, que tornarà a un onze després de diverses setmanes. En el lateral esquerre, no hi ha dubte: Mossa continuarà sent l’escollit.

tracking