Diari Més

Pàdel

Panisello-Pueyo i Bowen-Ferré guanyen el segon Open del Challenge

​Es va disputar al TennisPark de Tarragona

Panisello-Pueyo i Bowen-Ferré guanyen el segon Open del Challenge

Panisello-Pueyo i Bowen-Ferré guanyen el segon Open del ChallengeKàtarin Carrasco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella formada per Jordi Panisello i Xavi Pueyo van guanyar el segon Open, el Vermut Yzaguirre, del Challenge de Pàdel TennisPark 2016 en proclamar-se campions de Primera Masculina, després d’imposar-se en una vibrant final a Ignasi Font i Ruben Peña.

En categoria femenina, les millors del campionat van ser Niki Bowen i Graciela Ferré, campiones de Primera Femenina, que han guanyat a la parella formada per Meri Matamoros i Cayetana Gutiérrez.

El Club de Cala Romana segueix refermant la seva condició d’epicentre del pàdel a les Comarques de Tarragona, després que prop de 600 jugadors s’hagin inscrit ja als dos opens que s’han disputat aquesta temporada.

La festa i lliurament de premis d’aquest passat diumenge, un cop realitzades les finals, va aplegar a prop de 200 persones a la remodelada piscina del TennisPark. Aperitiu, premis, sorteigs de regals i bona música han donat forma i van servir de cloenda del segon Open d’una competició única.

El Challenge de Pàdel TennisPark, que es divideix en cinc opens, està obert tant a socis com a no socis del Club de Cala Romana. Es disputa en nou categories diferents per tal d’acollir a tothom, amb independència de quin sigui el seu nivell de joc i pretensions. El que diferencia aquesta competició és la qualitat i varietat dels premis i regals, gràcies als prop de 40 patrocinadors que donen suport a la iniciativa. En aquest sentit, cal destacarque el regal estrella és un FIAT 500 que se sortejarà entre tots els inscrits, a banda de cinc càmeres GoPro, una per Open. El Challenge de Pàdel TennisPark tornarà dels dies 13 al 22 de maig amb l’Open Deportes Match. Els interessats poden inscriure’s a www.challengepadeltennispark.com.

Panisello-Pueyo i Bowen-Ferré guanyen el segon Open del Challenge

Panisello-Pueyo i Bowen-Ferré guanyen el segon Open del ChallengeCedida

tracking