Diari Més

El futbol amater català inicia la campanya 'Zero insults a la grada'

Totes les categories hi acabaran participant

El futbol amater català inicia la campanya 'Zero insults a la grada'

El futbol amater català inicia la campanya 'Zero insults a la grada'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona acollida que ha tingut la campanya Zero insults a la grada! en el futbol base català, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit posar en marxa els mateixos protocols en el futbol amateur, tant masculí com femení. D’aquesta manera, el proper cap de setmana, el del 9 i 10 d’abril, la Quarta Catalana serà la primera categoria amateur on l’àrbitre podrà aturar partits si ho considera oportú per tal d’evitar els insults o actes incívics que es produeixin a les graderies dels camps de futbol.

De la mateixa manera, en la jornada de lliga del 16 i 17 d’abril serà la Tercera Catalana la que s’unirà a la campanya. Serà el cap de setmana del 23 i 24 d’abril el moment en el qual s’adheriran la Segona i la Primera Catalana. L’objectiu que s’ha marcat la Federació no és un altre que el d’intentar eradicar la violència verbal dels camps de futbol i dels pavellons de futbol sala de Catalunya, completament censurable per a l’ens.

Aquest cap de setmana, el futbol femení també haurà de complir els protocols establerts de la campanya. El 9 i 10 d’abril començarà a la Segona Divisió Femenina, mentre que el 16 i 17 d’abril ho aplicarà la Primera Divisió. El 23 i 24 d’abril, la categoria Preferent femení serà l’última en engegar aquesta campanya de respecte i civisme.

De la mateixa manera, el futbol sala femení també començarà a aplicar el Zero insults a la grada! el proper dissabte i diumenge. I, progressivament, el protocol s’estendrà a la resta de categories femenines. Cal recordar que la sortida al camp amb la bandera que anuncia'Fair play Prou violència al futbol', i la salutació al final del partit entre tots els jugadors, àrbitres i entrenadors s’està efectuant des del primer dia en totes les categories de futbol i futbol sala.

tracking