El derbi és vendrellenc

El Moritz Vendrell ha enfonsat una mica més el Calafell Tot L'Any

Derbi Calafell Vendrell

El derbi és vendrellencTwitter

El Moritz CE Vendrell derrota, a pista contrària, el Club Patí Calafell Tot L'Any (4-6) en un duel vibrant, ple d'alternatives, on s'ha acabat imposant el millor classificat a la taula. Després d'aquest triomf, els roig-i-negres continuen situats a la quarta posició de l'OK Lliga, mentre que el seu rival queda molt despenjat i s'enfonsa a la zona de descens.

Ha estat Gerard Vergésqui ha avançat el Calafell als onze minuts de joc, però l'alegria ha durat poc, ja que el Vendrell ha capgirat la situació ràpidament, gràcies a les dianes de Jordi Ferrer (2) i Jordi Creus, en els minuts17, 25 i 30. Després d'aquest darrer gol, Kilian Aguilar ha retallat distàncies ràpidament, i Marc Vergés, en el 38', ha situat un 3-4 que ho deixava tot obert.

El gol de Jordi Creus, en el minut 41, ha situat el 3-5 que tornava a allunyar els visitants a l'electrònic i, tot i que Gerard Vergés ha tornat a posar emoció en el 43, Sergio Miras ha sentenciat a dos miuts i mig del final del duel.