Diari Més

La campanya 'Primavera' busca socis del Nàstic a 50 euros

Aquest és el preu que pagaran els nous abonats pels cinc partits que resten a les zones de Preferent i Gol

D'esquerra a dreta, el gerent, Jordi Ruiz; el director general, Lluís Fàbregas; i José Andreu, responsable de màrqueting.

La campanya 'Primavera' busca socis del Nàstic a 50 eurosCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàsticde Tarragona va presentar ahir l’«última campanya» de la temporada referida a la captació de nous socis, segons va detallar el director general, Lluís Fàbregas.

El club ha preparat una proposta per als cinc darrers partits al Nou Estadi. Tots aquells que s’hi vulguin acollir podran convertir-se en socis o sòcies del club per un preu de 50 euros, amb seients a la zona de Preferent, Gol Nord o Gol Sud. «L’últim dia al Nou Estadi érem 10.227 persones, i la idea és la de no baixar d’aquesta xifra d’aquí en endavant», manifestava un Fàbregas que va desvelar que «el nostre somni és que es puguin exhaurir les localitats en els pròxims partits».

La promoció, titulada Primavera, representa un joc de paraules. Si s’eliminen dues lletres (Prim[av]era) apareix una paraula amb la qual tothom està somiant, com és la de Primera, la categoria on vol jugar el Nàstic la pròxima temporada. Tot i això, «si no ho aconseguim, no passa res», segons va destacar Fàbregas. Una altra de les mesures que prendrà el club és la d’apujar els preus de les entrades per al públic en general, de forma que les de Tribuna costaran 30 euros, les de Preferent, 20 i les de Gol, 15.

A la presentació hi van assistir el gerent i responsable de l’Àrea Social, Jordi Ruiz, i el responsable de Màrqueting, José Andreu. Ambdós van explicar que, a banda de posar a disposició del soci les oficines del club i la Botiga en horari de matí i tarda per poder donar-se d’alta, la ciutat comptarà amb dos punts que tindran la mateixa funció.

Un d’ells serà el Mercat Central, que comptarà amb un estand durant tota la pròxima setmana, de nou a dues del migdia de dimarts a dissabte, i de cinc de la tarda a dos quarts de nou de la nit el divendres. A la Rambla Nova, també hi haurà un estand, concretament a l’alçada del carrer Sant Agustí. Aquest, obrirà tots els dies, durant les dues pròximes setmanes, de cinc de la tarda a dos quarts de nou de la nit i els dissabtes matí i tarda.

tracking