Diari Més

Hoquei Patins

El derbi de les urgències pel Calafell i de la consolidació pel Vendrell

El Joan Ortoll acollirà el duel demà, a partir de les vuit del vespre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 22a jornada de l’OK Lliga ha deparat un emocionantíssim Club Patí Calafell Tot L’Any-Moritz CE Vendrell, un duel en el qual els locals intentaran solucionar una petita part de les urgències que tenen, mentre que els visitants buscaran continuar amb el seu camí de mantenir la quarta plaça de la competició.

Serà a partir de les vuit del vespre i al pavelló Joan Ortoll de Calafell on mesuraran forces dos equips amb trajectòries ben diferents, i objectius completament oposats. Se li van acabant les opcions de permanència al Calafell, equip que s’ha instal·lat en la penúltima posició de la taula classificatòria, amb 17 punts.

Actualment, la permanència queda molt llunyana per a l’equip que demà jugarà de local. I és que el Hockey Global Patín Cerceda, primer equip fora del descens, compta amb 24 punts, set més que el seu perseguidor tarragoní. Per aquest mateix motiu, la Junta del Club Patí Calafell ha demanat a l’afició que faci acte de presència al pavelló i que ajudi el seu equip des del primer instant.

Una situació molt diferent viu el Moritz CE Vendrell. Consolidat en la quarta plaça després d’un inici de temporada amb dubtes, està demostrant una solidesa digna de les darreres temporades. Atrapar qualsevol dels primers classificats és una missió pràcticament impossible, però consolidar aquesta quarta plaça sí que sembla un objectiu assequible. El Vendrell suma 38 punts i el seu màxim perseguidor, el CE Noia Freixenet, 36.

tracking