Diari Més

El CBT busca una victòria contra el Granada

L’equip de Berni Álvarez, que juga demà a casa a les vuit del vespre, depèn de resultats de tercers

La plantilla blava visita les instal·lacions de Repsol.

El CBT busca una victòria contra el Granada que li doni el factor pistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona posarà demà punt final a la temporada regular de la LEB Plata. Ho farà rebent, a partir de les vuit del vespre, el Covirán Granada, en un duel importantíssim per al conjunt de Berni Álvarez, ja que s’hi juga tenir el factor pista en el play-off d’ascens a LEB Or.

La gran temporada realitzada pels tarragonins ha motivat que hagin aconseguit classificar-se per a les eliminatòries d’ascens tres jornades abans de finalitzar la campanya, però demà voldran rematar la feina, contra un rival que també s’hi juga molt. Mentre que els tarragonins són setens, amb catorze victòries, els andalusos són sisens, amb el mateix nombre de partits guanyats. Per tant, una condidció indispensable per assolir el factor pista serà guanyar demà.

Les possibilitats

Els comptes pels de Berni Álvarez són molt clars de cara a l’última jornada. Si aconsegueixen guanyar i perd Àvila, el CBT tindrà factor pista a favor en el play-off, i es creuarà amb Granada en la primera ronda. Si guanya, però també ho fa Àvila, els castellans seran el rival del CBT en la primera ronda, i els de Berni Álvarez no tindran factor pista al seu favor. Per la seva banda, en cas de derrota, els comptes són molt més clars encara, ja que, si el CBT perd, serà setè classificat en tots els casos, i es creuarà en primera ronda amb la Fundació Lucentum, que serà quarta classificada en qualsevol cas.

tracking