Diari Més

Els socis del CBT guaudiran de franc dels 'play-off' d'ascens a LEB Or

El club també posa a la venda un ‘pack’ per als no abonats, de 10 euros pels pròxims dos partits

Un contraatac dels cebetistes, aquest cap de setmana. El públic ha de ser el jugador número 6.

Els socis del CBT guaudiran de franc dels 'play-off' d'ascens a LEB OrJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una temporada extraordinària, el Club Bàsquet Tarragona vol posar la guinda realitzant un bon final de curs. Amb els play-off assegurats fa setmanes, els blaus buscaran en l’últim partit de lliga una victòria que els doni el factor pista a favor en el primer encreuament de la ronda d’eliminatòries d’ascens. Una victòria cebetista, i una derrota d’Àvila faria que el CBT acabés en cinquena posició la lliga.

Per aquest motiu, des del club cebetista van anunciar ahir que els socis tindran entrada gratuïta a l’últim partit de lliga, i als play-off d’ascens. D’aquesta manera, el club vol premiar la fidelitat del soci. D’altra banda, el Club Bàsquet Tarragona també ha llançat una promoció especial pels a aquells que no són socis, ja que a partir de 10 euros, podran comprar un abonament amb dret a assistir a l’últim partit de lliga regular i a la primera ronda del play-off d’ascens.

El club ha decidit posar uns preus populars perquè la gent pugui donar suport a l’equip en aquesta fase tan crucial de la temporada. D’altra banda, l’entitat tarragonina vol premiar la fidelitat i el compromís de Repsol, patrocinador principal del club, i ha convidat pel partit de dissabte a tots els treballadors de l’empresa Repsol a Tarragona. A més, com és habitual, durant el partit es realitzaran diversos concursos en els quals els aficionats que s’apropin al pavelló del Serrallo podran aconseguir un lot de productes Adidas, o un sopar o menjar per a dues persones en el restaurant Cócula. Fa set anys que el CBT no disputava un play-off d’ascens en categories LEB, i el club vol fer partícip de l’èxit a tota la ciutat.

Dos dubtes

Per la seva banda, la plantilla del CBT prepara el partit amb il·lusió i optimisme, però també amb problemes físics. Dilluns es van realitzar proves mèdiques als jugadors David Mesa i Ferran Torres, amb diverses molèsties. Els dos jugadors no entrenaran durant la setmana i són seriós dubte per al partit del proper dissabte. Torres pateix un trencament miotendinós del múscul popliteu de la cama esquerra, mentre que Mesa té una lesió en el lligament lateral intern de grau 2 en el genoll dret. Una setmana més, Berni Álvarez està necessitant de la gran labor dels jugadors del Messer o del Junior per completar els entrenaments.

tracking