El Barça deixa sense opcions un Calafell que cau dignament

Els calafellencs es mantenen ferms fins que Pablo Álvarez trenca la igualada inicial als disset

El Barça deixa sense opcions un Calafell que cau dignamentTWITTER

El Club Patí Calafell Tot L’Any va caure més que dignament contra el totpoderós FC Barcelona Lassa, 6-2, en un duel en el qual, tot i que sempre van estar els locals per davant en el marcador, els tarragonins van donar la cara i no van posar les coses fàcils als de la Ciutat Comtal.

Gairebé disset minuts va trigar el Barça a inaugurar l’electrònic, mostra de la intensitat que hi va haver sobre la pista del Palau. Abans, però, Xavi Barroso, als dotze minuts i mig, va fallar un penal, que podria haver significat l’1-0. Va ser Pablo Álvarez, però, el que va inaugurar el marcador.

En una nova pena màxima, els blaugrana van ampliar distàncies, gràcies a Lucas Ordóñez. Lluny d’arronsar-se, els calafellencs, conscients de la vital importància que tenia el duel, van empènyer fins trobar el gol, a càrrec de Marc Vergés. Faltaven dos minuts per marxar als vestidors, i el millor que li podia passar al quadre visitant era que el marcador no es mogués fins al descans. Ho va impedir, però, Pablo Álvarez, qui va pujar el 3-1 i va deixar molt tocat el Calafell Tot L’Any.

El fet d’haver d’anar a remolc des de l’inici del segon acte va perjudicar molt un Calafell que sabia que l’única opció de poder puntuar a Barcelona era jugant al 200 per cent i esperant que el rival cometés errades. Dotze minuts van poder mantenir el marcador sense que es mogués el Calafell, però Sergi Panadero va ampliar distàncies, marcant el quart, en el minut 37.

No va voler abaixar els braços un Calafell que va situar el 4-2 a l’electrònic gràcies a Marc Vergés, en el minut 39. A partir d’aquest moment, era a cara o creu, i va sortir creu. A cinc minuts del final, Lucas Ordóñez va anotar el cinquè de la nit i Pablo Álvarez va arrodonir la jornada, amb el sisè, a dos minuts de la conclusió del duel.