Diari Més

Una setantena d'inscrits en el tercer Repsol Futur Bàsquet Tarragona

Està previst pel pròxim dissabte 7 de maig

Una setantena d'inscrits en el tercer Repsol Futur Bàsquet Tarragona

Una setantena d'inscrits en el tercer Repsol Futur Bàsquet TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta d’un mes perquè tingui lloc la tercera edició del Repsol Futur Bàsquet, el Club Bàsquet Tarragona ja ultima l’organització de l’esdeveniment. Fins ahir, van confirmar la seva presència un total de 68 equips que se citaran el 7 de maig al pavelló del Serrallo per viure un dels tornejos amistosos amb més prestigi de la província.

El Futur Bàsquet va néixer fa tres anys amb la intenció de crear una jornada de bàsquet en la qual els més petits fossin els protagonistes, ja que participen equips des de P4 fins a quart de primària. El torneig consolida la voluntat del Club Bàsquet Tarragona i Repsol, patrocinador oficial del torneig, per fomentar el bàsquet en la seva fase de formació. L’essència del Km0 és poder oferir als més petits tornejos on el bàsquet exerceixi la labor social de formar joves esportistes, sempre prioritzant els valors de solidaritat, amistat i esforç.

El caràcter festiu i lúdic del torneig està present en cadascuna de les activitats i els partits. Aquesta edició comptarà amb la presència de cinc equips de la pedrera del Joventut de Badalona, una de les millors escoles de bàsquet d’Europa que ha volgut estar present en el III Repsol Futurbasquet.

tracking