Còmoda victòria del Moritz Vendrell (4-1)

Els penedesencs vencen el Lloret i se situen en Lliga Europea

Vendrell

Còmoda victòria del Moritz Vendrell (4-1)CE Vendrell

El Moritz CE Vendrellderrotael CH Lloret Vila Esportiva en un duel força tranquil per als locals, els quals no han patitmai per la victòria i han ofertuna gran lliçó d’efectivitat. El 4-1 deixa els del Baix Penedès en quarta posició, i en places de Lliga Europea, competició que volen jugar la campanya vinent i de la qual van ser eliminats aquest cap de setmana.

Ha fetels deures a la primera meitat el conjunt vendrellenc. Dominant clarament, esperant pacientment que arribés el primer gol, el quadre local va cuinar bé el partit, sabent que amb paciència aconseguiria el seu objectiu.

No ha estat una primera part amb excessives ocasions de gol, peròha aparegutJordi Creus per obrir l’electrònic. El pavelló, no tan ple com en altres ocasions, ha aplauditamb escreix una diana que posava les coses de cara al Moritz Vendrell, que encara va tenir temps, abans del descans, de marcar un segon gol que li va aportar certa tranquil·litat. El que mai falla, el que apareix en tots els partits, va fer acte de presència a tres minuts de marxar als túnels de vestidors per situar un 2-0 tranquil·litzador.

Durant la segona meitat, el conjunt penedesencs'ha dedicata rematar la feina. No ha passatgaire penúries en defensa, amb un Guillem Fox impecable i un entramat defensiu que impedia que els visitants poguessin acostar-se amb perill. Francesc Gil, en el 42’, haampliatdistàncies i va sentenciar l’enfrontament. Amb poc a disputar-se, Creusha anotatel quart, a cinc minuts del final, instants abans que el Lloretmarquésuna diana sense transcendència en el resultat final. No ha passatpenúries el Moritz Vendrell per sumar un triomf que continua deixant els roig-i-negres com a clars candidats a jugar la pròxima temporada la Lliga Europea.