Diari Més

La davantera de la Pobla torna a encendre la llum d'alarma

Avui operen Jaime Vidal del menisc i Álvaro Fernández tampoc acaba de fer net

Jaime Vidal, a la imatge, es perdrà el que resta de temporada.

La davantera de la Pobla torna a encendre la llum d'alarmaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Necessitava el CF Pobla de Mafumet reforçar la davantera el passat mercat d’hivern, i així ho va fer. Jaime Vidal va arribar, procedent del Ràcing de Ferrol, per ajudar els Stephane Emaná i Álvaro Fernández a conquerir les àrees rivals i a col·laborar per marcar el màxim nombre de gols possibles. Tot i això, no ha tingut sort Vidal, ja que a banda de venir amb la motxilla de tres partits de sanció –dels quatre totals que acumulava–, va patir una lesió en un entrenament fa dues setmanes que l’ha obligat a dir adéu a la temporada. Així ho va confirmar Martín Posse, tècnic del filial del Nàstic, després de la derrota contra L’Hospitalet (0-1) de diumenge. «Segurament no podrà jugar més, ja que aquest tipus de lesions són complicades», va explicar l’argentí.

Concretament, Vidal s’ha lesionat del menisc, i avui se sotmetrà a la intervenció quirúrgica pertinent, després de la qual, com a mínim, haurà d’estar unes sis setmanes recuperant-se i, per tant, arribarà molt just a finals de temporada. No li ha donat temps a estrenar-se com a golejador a Jaime Vidal, el qual arribava amb un gran cartell, ja que competia al Ràcing de Ferrol per un lloc amb tot un Joselu, futbolista pretès pel primer equip del Nàstic en el mateix mercat d’hivern.

També s’està quedant fora de les últimes llistes Álvaro Fernández. El davanter porta dues setmanes lesionat, ja que no acaba de fer net de les seves molèsties musculars. En principi, hauria d’estar disponible per jugar a Olot aquest diumenge (cinc de la tarda). Tot i això, també havia d’arribar per jugar contra L’Hospitalet, i va acabar quedant fora de la convocatòria.

Únicament queda Stephane Emaná com a davanter disponible, futbolista que no va tenir un bon dia diumenge davant de L’Hospitalet i que no va poder ajudar l’equip amb els seus gols. Nacho, extrem nat, és el que més s’assembla a un davanter de tot el que hi ha a la Pobla i, per tant, Posse haurà de tornar a buscar futbolistes, estil Kike Tortosa o Toni Vela, que puguin actuar en punta en cas de necessitat d’aquí a finals de temporada.

El lateral dret Cristian Márquez tampoc va jugar per lesió contra els barcelonins, però sí podrà entrar a la llista de Martín Posse a Olot si el tècnic ho creu convenient.

tracking