Sense problemes

El CBT es desfà del Valladolid (87-57)

Sense problemesJC Borrachero

Poca història ha tingut el CBT-Valladolid, un duel que ha quedat resolt a la primera meitat i que ha servit perquè Berni Álvarez donés minuts a tots els jugadors davant d’un pavelló del Serrallo que ha presentat un aspecte molt pobre (ni mitja entrada)

El resultat en el primer quart ja va demostrar que el duel era molt desigual (26-7). Els dotze punts de Ferran Torres i els vuit d’Orion Outerbridge han noquejat un Valladolid que, amb urgències a la classificació, no ha pogut fer res per acostar-se a l’electrònic.

En el segon període poc ha canviat el panorama, amb un Ferran Torres imperial (ha acabat el primer temps amb 23 punts de valoració), el CBT ha continuat endavant. Hi ha hagut un moment, quan es portaven tres minuts jugats, en els quals l’equip castellà s’ha acostat a l’electrònic, però ha estat un miratge. Han estat dos triples consecutius de Pablo Pérez que han deixat l’electrònic 30-18. David Fernández, que ha tingut més continuïtat en aquests segons deu minuts, ha pogut ajudar al seu equip a caminar cap a un triomf que al descans no tenia discussió (45-24).

El tercer període ha estat tot un festival local. Berni Álvarez ha donat descans a Ferran Torres, i Gallardo ha agafat les regnes del partit. Entre ell i Orion han aconseguit portar el seu equip al 66-40 a deu minuts del final del duel. Mateixa dinàmica en el darrer període, on els locals, que cada vegada s’han agradat més, han anat ampliant distàncies, sense pietat. A falta de tres minuts i mig per al final del duel, l’electrònic assenyalava un 81-47 que ha provocat que la gent marxés cap a casa, per no perdre’s el clàssic mundial del futbol. Dos llançaments lliures de Jamal Wilson han situat un màxim de 83-47. El duel s’ha trencat completament al final, i les defenses han deixat pas a un anar i tornar que no ha canviat les coses. Al final, 30 punts amunt (87-57).