Amb el cap ben alt

El Moritz CE Vendrell, eliminat de la Lliga Europea després d’empatar a Portugal (5-5)

Amb el cap ben altCedida

Sabia que era una missió complicada, gairebé impossible, però el Moritz CE Vendrel no va abaixar els braços fins el final, en el seu intent de continuar endavant a la Lliga Europea, competició de la qual ha quedat eliminat.

Els tarragonins, amb un 3-5 en contra des de l’anada, han anat a remolc des del primer instant.

Adroher ha avançat els locals, diana que ha igualat Gil, als deu minuts del joc. En el minut 11, Marc Torra ha tornat a posar per davant els portuguesos, mentre que Jordi Ferrer ha tornat assignar les taules. Les dianes de Xavi Aldrich i de Sergio Miras ha posat un 2-4 al marcador que omplia d’esperança el Vendrell a un minut del descans, però tot just abans d’anar camí de vestidors Marc Tora ha retallat distàncies.

La segona meitat no ha estat tan moguda com la primera, i la diana de Jordi Adroher, en el 30’, ha posat molt coll amunt les esperances visitants. Marc Torra, a deu minuts del final, ha capgirat el marcador, deixant el gol de l’honor a Jordi Ferrer quan restaven quatre minuts per a la finalització del duel.