Diari Més

La tranquil·litat contra les urgències

Un CBT classificat pel 'play-off' rep el Valladolid, en perill de descens

David Mesa

La tranquil·litat contra les urgènciesJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona afrontarà aquesta tarda, a les set, un partit decisiu per començar a determinar la seva posició final en la classificació. I és que a només dues jornades per finalitzar la lliga regular, els blaus ja saben que estaran presents en el play-off d’ascens a LEB Or.

Els homes de Berni Álvarez necessiten guanyar els dos partits que els queda si volen tenir opcions de classificar-se entre els cinc primers, la qual cosa els donaria el factor pista a favor en la primera ronda de play-off. A banda de guanyar els dos partits, el CBT haurà d’esperar resultats dels seus rivals directes per conèixer quina serà la seva posició final.

El rival, el Valladolid, arriba amb urgències al Serrallo després d’acumular set derrotes consecutives, i necessita guanyar per allunyar el fantasma del descens. Els cebetistes segueixen perjudicats per les lesions, i una vegada més han tingut problemes per poder entrenar tots junts durant la setmana El pivot David Mesa, que fa un mes es reincorporava a la disciplina blava després d’una llarga lesió, arrossega molèsties en el seu genoll dret i serà baixa per al partit. Aa més, durant l’entrenament del dimecres, Orion va notar una burxada en la cuixa i va haver de retirar-se, el jugador americà està pendent d’evolució per saber si podrà jugar dissabte que ve. Els castellans són un club que neix de la refundació de l’històric CB Valladolid, equip amb un passat molt proper en ACB.

tracking