Diari Més

XVIII Jocs Mediterranis

L'inici de la urbanització de l'Anell Mediterrani coincideix amb la visita del Comitè Internacional dels Jocs

Les sessions de treball internes i amb els organitzadors tarragonins s'han fet a Port Aventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres d'urbanització de l'Anell Mediterrani han començat avui, coincidint amb la visita del Comitè Internacional dels JocsMediterranisper avaluar l'estat dels preparatius dels jocs de Tarragona 2017.

Les obres d'urbanització afecten uns terrenys de més de 300.000 metres quadrats al barri de Campclar, on es concentraran gran part dels equipaments esportius dels Jocs.

Aquesta aprovaciócoincideix ambla visita de la Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs, encapçalada per l'alcalde i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

La delegació olímpica visitarà avui i demà diversos dels espais en els quals estan previstos els JocsMediterranisque es disputaran del 30 de juny al 9 de juliol de l'any vinent a Tarragona.

La visita arriba també en plena polèmica per la renúncia de dues constructores a edificar el palau d'esports, amb capacitat per a 5.000 espectadors, en l'Anell Mediterrani, amb un termini d'execució d'un any.

Aquestdijousmatí, s'han reunit representants del consistori i de la Generalitat, organisme que es va comprometre a construir aquesta instal·lació, per buscar solucions.

De la seva banda, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet (CiU), ha manifestat en un a part després del ple celebrat avui que confia plenament en que la situació es desbloquejarà i la incertesa actual serà una anècdota.

Poblet també ha recordat el compromís de l'administració que presideix amb els Jocs i ha xifrat l'aportació d'aquest organisme en uns 32 milions d'euros.

Visita del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani per avaluar el rumb dels jocs de Tarragona 2017

Visita del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani per avaluar el rumb dels jocs de Tarragona 2017

tracking