Golejada de colideratge

El Reus es desfà sense problemes del Badalona (3-1) amb un gol en pròpia meta, i les dianes de Colorado i Haro

Vitor Falta

REUS-BADALONAXavi Guix

El CF Reus s'eleva a la segona posició de la taula després d'una victòria, sense pal·liatius, contra un Badalona que no va crear perill durant tot el partit, exceptuant en alguna ocasió en la qual va intentar aprofitar una badada defensiva. Tot i això, el gran partit d'Haro, Edgar i Colorado va permetresumar els tres punts i que tant el primer com el tercer es fessin un lloc en el marcador. L'altra diana, en pròpia meta del Badalona, en una gran acció del mateix Haro.

A la primera meitat els reusencs s'han mostrat una mica més voluntariosos en atac, però el Badalona també ha tingut les seves opcions, més minses, i sempre aprofitant errades defensives dels locals. La màxima fragilitat en defensa dels locals s'ha personificat en Eliseu Cassamá, qui no s'ha trobat a gust durant el partit. Això, però, no ho ha acabat d'aprofitar un Badalona que ha basat el seu atac en Serrano.

El primer a avisar ha estat Sekou, en el 16', però la rèplica ha trigat pocs segons a arribar. Folchs'ha inventat una passada a l'espai cap a Haro. El menut extrem l'ha servit a Edgar, qui només l'havia d'empènyer cap a dins, però ho ha fet fora.

Seguia insistint el Reus, amb un córner que ha pentinat Edgar Hernández, i que no ha trobat rematador, en el 32'.

Serrano, a deu minuts del descans, aprofitava una indecisió de la defensa per provar sort i obligar Edgar a desviar l'esfèrica. Era el preludi del gol que obria el marcador, una dianaamb segell David Haro, però que s'ha marcat Carroza en pròpia porteria. L'extrem ha realitzat una jugada personal per banda dreta, ha centrat fort i ras i Carrozano ha pogutfrenar i s'ha marcat en la seva pròpia porteria.

A l'inici del segon acte, Manolo González ha mogut banqueta i ha deixat al vestidor Sekou, entrant Óscar Muñoz. Els locals sabien que, per no complicar-se la vida, havien de sentenciar aviat. Ho va entendre perfectament Álex Colorado, qui es va elevar com els àngels en el 50' per rematar al fons de la xarxa una gran centrada des de la banda esquerra d'Ángel. Minut 50, 2-0, missió completada.

Però calia arrodonir la festa. I és que resulta molt important el 'goal average' general, ja que en cas d'empat a punts, és el que primarà a l'hora de decidir el líder. I David Haro necesitava el seu golet. Colorado ha rebut una passada interior i ha disparat creuat, amb l'esquerra. Ha recollit el refús Edgar, qui tampoc ha pogut marcar, però Haro, molt atent, ha afusellat el meta visitant.

El partit, completament mort, s'ha abocata la lògica que obligava als locals a tenir paciència i als visitants a buscar contraatacs. Els badalonins, però, no han tingut l'encertni la qualitat necessaris per marxar menys escaldats a casa. Un míssil d'Enric Pi en una falta indirecta botada per Eugeniva ser la penúltima acció d'un Badalona que va marcar el gol de l'honor en el 92', obra de Fran Grima.