Diari Més

El tennis platja inunda Torredembarra

El torneig ha agrupat a 98 jugadors i jugadores de tot Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra ha acollit, un any més, l'Open de Setmana Santa de Tennis Platja a la platjade Baix a Mar. Organitzat pel Club de Tennis Torredembarra, el torneig ha arribat enguany a la cinquena edició. Un total de 98 jugadors i jugadores de tot Catalunya han jugat els partits tant de dobles masculins i femenins com mixtes.A més de les categories federades, el torneig també ha comptat amb categories amateur i infantil. Unes 9 horeshan estat la durada total del torneig, que al llarg del dia ha ocupat fins a 11 pistes.

Des del club agraeixenlesfacilitats que els ha proporcionatla Regidoria d'Esports del municipi, i tambéla implicació que ha mostratl'organització dels Jocs del Mediterrani2017.

Turisme esportiu

Aquest torneig també vol ser una aposta pel turisme esportiu, que és el que practiquen tots els jugadors desplaçats fins a Torredembarra per a participar al campionat. Els participants van arribaral municipi un dia abans del torneig, i a més de passar una nit a un dels hotels o apartaments de Torredembarra, van poder conèixer més a fons el poble.

El tennis platja inunda Torredembarra

El tennis platja inunda TorredembarraElena Pedrola

tracking