Diari Més

Tres punts per col·locar-se en ascens directe

El Nàstic buscarà un triomf contra el Numància que serviria per escalar a la segona plaça, tot i les nombroses baixes

Els jugadors del Nàstic, celebrant el gol contra la Ponferradina

Els jugadors del Nàstic, celebrant el gol contra la PonferradinaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb 48 punts sumats fins ara, el Nàstic es pot dedicar únicament a buscar el seu objectiu real, que no és un altre que el de finalizar entre els sis primers classificats per intentar jugar la pròxima temporada a la màxima categoria a nivell nacional.

Aquesta tarda, a les 18 hores, els de Vicente Moreno rebran la visita d'un Numància que, quinzè classificat, suma39 punts, vuit per sobre de la zona de descens. Per tant, els sorians, equip on jugava la temporada passada el grana Miguel Palanca, arribaen al duel amb majors urgències.

Si el Nàstic aconsegueix guanyar, s'elevarà a la segonaposició, que ocupa ara mateix l'Alabès, amb 50 punts.

L'entrenador del Nàstic podria repetir la defensade Bilbao, amb Daisuke com a lateral dret, Iago Bouzón i Pablo Marí de centrals, i Mossa en el carril esquerre, sempre amb Manolo Reina a la porteria. El tècnic continuarà amb les baixes de Gerard Valentín, Álex López, i els internacionals Ondoa, Aburjania i Lévy Madinda. Per això, Moreno hauràd'inventar-se un centre del camp del circumstàncies. El formaran Sergio Tejera, Lobato i, a les bandes, Juan Muñiz i Jean Luc, amb Emaná i JoséNaranjo com a futbolistes més avançats.

tracking