Diari Més

Ciclisme

L'Alt Camp rep la Volta Ciclista Catalunya

Aquest tram haurà passat per diversos municipis de la Conca de Barberà i de l'Alt Camp

L'Alt Camp rep la Volta Ciclista Catalunya

L'Alt Camp rep la Volta Ciclista CatalunyaVolta Ciclista de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Volta Ciclista a Catalunya tornaràels pròxims dies a l'Alt camp. Valls acollirà eldivendres dia 25 iper quart any consecutiu una arribada de la ronda catalana. La línia d'arribada estarà situada com en anys anteriors just davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini i els ciclistes travessaran la ciutat per accedir-hi. Es preveu que la comitiva arribi a la capital de l'Alt Camp cap a les 16.45h.

La cinquena etapa de la Volta, entre Rialp i Valls, serà la segona més llarga dels set dies de competició, amb un total de 187 quilòmetres. Abans d'arribar a Valls, els ciclistes hauran de superar el Coll de Lilla i entraran a la ciutat per la carretera de Montblanc, en direcció a la Font de la Manxa. El recorregut continuarà per la carretera del Pla fins a la rotonda del cementiri, on els corredors enfilaran pel carrer dels Molls de l'Estació per arribar al carrer Francesc Gumà i acabar, en una recta d'arribada de 400 metres, davant del pavelló.

Sisena etapa, també per l'AltCamp

La sisena etapa de la Volta també passarà per la comarca. Així doncs, el recorregut, que començarà a Sant Joan Despí i acabarà a Vilanova i la Geltrú, s'endinsarà a la província de Tarragona per Sant Jaume dels Domenys, i d'allíanirà fins el Pla de Manlleu, Les Pobles, el Monestir de Santes Creus i la Juncosa del Montmell. Tornarà cap El Papiolet (Sant Jaume dels Domenys), per seguir el camí cap a la meta, tot passant per Llorenç del Penedès, Banyeres del Penedès i l'Arboç, abans d'enfilar l'últim tram de l'etapa ja al Garraf.

tracking