Diari Més

Futbol Base

Cambrils acull el VIII Torneig Internacional de Futbol Base Costa Daurada Cup

Participen un total de 128 equips d'àmbit nacional i internacional

Cambrils acull el VIII Torneig Internacional de Futbol Base Costa Daurada Cup

Cambrils acull el VIII Torneig Internacional de Futbol Base Costa Daurada Cup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El torneig, organitzat per GureSport, té lloc del 24 al 27 de març amb un total de 128 equips inscrits.Els 32 equips femenins participants en quatre categories el converteixen en un torneig de referència a tot l’Estat espanyol per aquestes dates.

Cambrils reafirma el seu posicionament com a ciutat d’acollida de diferents competicions esportives al llarg d’aquesta Setmana Santa 2016. Els camps de futbol de Cambrils seran escenari de la VIII edició del Torneig Internacional de Futbol Base Costa Daurada Cup que organitza l’empresa GureSport. Es calcula que més de dues mil persones diàries pernoctaran a la zona durant el certamen. D’aquesta manera, el campionat se suma a les altres competicions esportives de primer nivell que aquests dies es celebren al pavelló d’esports, convertint la ciutat de Cambrils en una destinació turística esportiva de referència.

El torneig ha estat presentat avui en roda de premsa pel regidor d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Cambrils, Alfredo Clúa; el gerent de GureSport, Edorta Salegi; i el responsable de màrqueting i comunicació de GureSport, Xabi Pérez.

El regidor d’Esports ha volgut destacar que “aquests esdeveniments suposaran un impacte econòmic al voltant dels 180.000 euros, ja que mobilitzaran al voltant de 2000 persones”. Per la seva banda, Edorta Salegui ha volgut “agrair el recolzament que han rebut per part de l’Ajuntament de Cambrils des del principi, fet que els ha permès anar creixent de la mà”. Alhora, el gerent de GureSport també ha volgut destacar el fet que “són un torneig de referència en l’àmbit femení, no només pel volum de noies participants sinó també pel nivell dels clubs que en formen part”.

El torneig compta amb un total de 128 equips inscrits en aquesta edició. Cal destacar que la competició ha crescut exponencialment al llarg dels anys ja que en la primera edició van ser 32 els equips inscrits. Del més del centenar que formen part d’aquesta edició, 33 procedeixen de la província de Tarragona, 17 de Barcelona i 21 de Lleida. També en venen 13 de Guipúscoa, 11 de Biscaia, 3 de Cantàbria i 10 de Madrid. A més, cal destacar laimportant presència d’equips estrangers, un total de 20, dels quals 3 venen d’EUA, 4 d’Escòcia, 6 d’Anglaterra, 2 d’Irlanda, 2 d’Irlanda del Nord i 3 de Finlàndia.

Un referent en la participació d’equips femenins

El Torneig Internacional Costa Daurada Cup és també un torneig de referència a tot l’estat pel que fa a la participació dels equips femenins. Enguany compta amb 32 equips femenins participants en quatre categories sense que hi hagi cap altre torneig amb una participació femenina tant elevada per aquestes dates.

En femení doncs, participen clubs de Primera Divisió com el Atlético Féminas, el RCD Espanyol i l’Oiartzun KE que formaran part d’algunes de les 4 categories: GOpen, G 16, G14 i G12.

El calendari

Divendres tindrà lloc el partit inaugural entre el RCD Espanyol i l’Atlètic de Madrid a les 11 hores. Dissabte serà el torn del partits de classificació pel matí i les eliminatòries per la tarda. A més, també se celebrarà una festa recepció als jugadors del torneig amb sortejos de regals i molts més sorpreses. I, per últim, diumenge tindran lloc les finals absolutes i l’entrega de trofeus. El torneig compta amb trofeus i medalles personalitzades amb el logotip, cosa que resulta molt atractiva per als participants.

Cal destacar també que, com a novetat, el torneig comptarà enguany amb una inauguració oficial, que tindrà lloc demà divendres al vespre amb una desfilada de tots els equips participants. Un altra de les novetats d’aquesta edició és el fet que els organitzadors han activat una aplicació par tal que els jugadors segueixin al minut el torneig. Es pot descarregar al Play Store amb el nom de ‘Costa Daurada Cup’.

tracking