Diari Més

Centre del camp de circumstàncies sense els internacionals Aburjania i Madinda

El Nàstic perdrà aquest dissabte dos dels titulars a San Mamés, que marxen amb les seves respectives seleccions

Abu

Centre del camp de circumstàncies sense els internacionals Aburjania i Madinda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicente Moreno no podrà repetir l’onze que va guanyar, de forma contundent, a San Mamés el Bilbao Athlètic (0-4). No serà per sancions, ni per lesions, sinó per circumstàncies a les quals el club no hi estava acostumat.

Dos dels seus futbolistes han marxat aquesta setmana amb les seves respectives seleccions, i no podran ser alineats pel tècnic del Nàstic en el transcendental duel de dissabte al Nou Estadi contra el Numància (sis de la tarda). Es tracta de Giorgi Aburjania i de Lévy Madinda, que tenen compromisos internacionals amb Geòrgia i Gabón, respectivament.

Aburjania jugarà avui un partit classificatori per l’Eurocopa del 2017, i ho farà amb la selecció sub-21 de Geòrgia davant de San Marino. La presència internacional del futbolista no es quedaria aquí, ja que també ha estat convocat per la selecció absoluta del seu país, per disputar un amistós contra Kazajistán, el pròxim dimarts 29 de març.

Pel que fa a Madinda, aquest s’enfrontarà, amb l’absoluta, contra Sierra Leona, en un doble enfrontament classificatori per a la Copa Àfrica 2017. El primer, serà aquest divendres i, el segon, el pròxim dilluns, 28 de març.

També prendrà part en aquest classificatori per a la Copa Àfrica Fabrice Ondoa, amb la samarreta de Camerún. Ho farà els dies 26 i 29 d’aquest mes de març, en un partit a anada i tornada contra Sudàfrica. Tant Gabón com Camerún tenen ben encaminada la seva classificació, ja que són els líders dels seus respectius grups, l’I i l’M.

Una medul·lar nova

Tant Aburjania com Madinda van ser titulars a Bilbao, però no podran jugar, motiu pel qual Vicente Moreno s’haurà d’inventar un centre del camp pel partit contra el Numància. Partint de la base que, en defensa, Daisuke seguiria en el lateral dret, i que Pablo Marí i Iago Bouzón seran els centrals titulars, el tècnic valencià té dues opcions per cobrir el centre del camp.

Una, és jugar amb dos homes i, l’altra, tornar a utilitzar un trivot. Amb aquesta darrera opció, el centre del camp està clar: Xavi Molina, Sergio Tejera i Juan Muñiz. En el cas que Vicente Moreno aposti pel 4-2-3-1, hauria d’escollir a dos d’aquests tres futbolistes. Un, seria Xavi Molina i, l’altre, a escollir entre els dos restants. Cal recordar que Tejera no va poder entrar a la convocatòria de San Mamés perquè al llarg de la setmana havia travessat un procés febril. A més, el bon partit que va realitzar Muñiz, amb passada de gol inclosa a Naranjo, motivarà que Moreno s’ho pensi més de dues vegades a l’hora de confeccionar l’onze. L’equip va entrenar ahir, i ho farà cada dia fins divendres. De temps per pensar, en té.

tracking