Quarts per mèrits propis

El Moritz Vendrell s'imposa al Vilafranca (1-3)

El Moritz CE Vendrellaconsegueix una patidai merescuda victòria a la pista del Club Patí Vilafranca, en un duel entre dos dels equips en millor forma a l'OK Lliga.

Els vendrellencs han hagutde remuntar, i fer-ho als minuts finals de l'enfrontament, ja que els locals han estat els que s'han avançat a l'electrònic. No ha estat a la primera part, ja que els 25 minuts inicials han finalitzat sense gols. Però només ha trigat un minut després del descans Roger Rocasalbas a avançarun Vilafrancaque patiriaun final fatídic.

Jordi Ferrer ha pujat l'empat a vuit minuts del final en un contraatac dels visitants, mentre que Sergio Miras, que no jugarà la pròxima temporada a l'entitat tarragonina, marcava el segon en el 47'. Eloi Mitjans, a un minut del final, arrodonia la festa després d'una gran jugada. Un 1-3 que continua situant el Vendrell en la quarta posició, de la qual no vol marxar fins que baixi el teló el campionat.